Operatorii de turism îşi dau întâlnire la Târgul “Winter Holiday”

Operatorii de turism îşi dau întâlnire la Târgul “Winter Holiday”
person Horeca
access_time_filled

Palatul Parlamentului găzduiește în perioada 29 septembrie – 2 octombrie Târgul Internațional de Turism Winter Holiday, unde peste 80 de expozanți din domeniul turismului – hotelieri, agenții de turism, asociații și organizații de promovare a turismului, companiii aeriene ș.a – sunt așteptați să își prezinte pachetele turistice promoționale pentru iarna 2011-2012.

even.1

„Îmi face plăcere să vă invit la ediția de toamnă a Târgului Internațional de Turism Winter Holiday. Din ce în ce mai mulți români sunt interesați de vacanțele din sezonul de iarnă și au nevoie de cea mai bună alegere, așa încât ne propunem  să oferim expozanților posibilitatea de a vinde cât mai multe vacanțe de iarnă, într-un cadru cât mai adecvat, atât  pentru destinații interne, cât și externe”, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România (ANAT), organizatorul târgului.
targ2Pentru această ediție, organizatorii speră ca peste 15.000 de vizitatori să viziteze standurile târgului și să consulte ofertele expozanților.
Winter Holiday se adresează publicului larg și profesioniștilor din turism, care vor oferi și anul acesta pachete turistice promoționale în cadrul campaniei: „O 9 atitudine în turism”.
„Edițiile precedente ale Târgurilor de Turism marca ANAT au fost evenimente de succes, dovadă numărul mare de vizitatori care ne-au trecut pragul și generarea unui volum sporit de încasări”, a mai declarat Corina Martin.
Evenimentul este organizat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT) în parteneriat cu Primăria Municipiului București și Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România.
ANAT este cea mai puternică organizație profesională de turism, având în portofoliul sau peste 850 de membri din țară, cât și de peste hotare.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302