Operatorii din turism, distinsi la “Premiile Bucureştilor”

Operatorii din turism, distinsi la “Premiile Bucureştilor”
person Horeca
access_time_filled

Cei mai performanți operatori din turismul românesc au fost premiați la sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul primei ediții a „Premiilor Bucureștilor”, eveniment organizat de Travel Advisor Media și Asociația Geneze, care își propune să aibă o frecvență lunară și să premieze performanța din turismul românesc.

Premianții sunt oameni care conduc agenții de turism, hoteluri, sisteme de rezervări sau companii aeriene, oameni care au reușit să facă performanță în turism. Selecția premianților a fost făcuta de cei 2 organizatori, împreună cu o echipă de specialiști și consultanți din domeniu. Iată premianții:

  • Premiul pentru Cea mai mare investiție hotelieră românească – Continental Hotels.

grandcontiContinental Hotels, societate condusă de domnul Radu Enache, este unul dintre cei mai puternici operatori de hoteluri de pe piața de profil românească precum și primul lanț hotelier românesc. Lumea brandurilor Continental Hotels include: Grand Hotel Continental (5 stele); Continental Forum (4 stele); Continental (3 stele); Hello Hotels (2 stele); Ibis (3 stele); Balkan Bistro; TeKaffe.

  • Premiul pentru Cel mai elegant hotel – Epoque București.

epoqueCondus de Antoni Vrederik Kuhnen, prieten al României și manager cu experiență pe piața noastră, hotelul de 5 stele a fost deschis la finele anului precedent și s-a deschis oficial foarte recent.

 

  • Premiul pentru Cel mai activ manager de hotel – Mihai Zamfir, hotel Trianon București.

Cu peste 16 ani de experiență în domeniul hotelier, Mihai Zamfir este în prezent director general al hotelului Trianon din București. A deținut o serie de funcții importante în hoteluri din țară și din străinătate, precum cea de General Manager la Angelo Airporthotel Bucuresti – parte a lanțului Vienna International Hotels&Resorts, Hotel Manager la Tulip Inn Bucharest City, Operations Manager la Tulip Inn București, Front Office Manager la Holiday Inn London Ealing Hotel din Londra, Shift Leader/Duty Manager La Crowne Plaza București.

  • Premiul Force Travel – pentru Cea mai de anvergură extindere a unui touroperator – i-a revenit firmei Happy Tour.

Happy Tour este un touroperator român, fondat în 1996. De la sfârșitul lui 2007, compania este deținută 100% de GED, un fond de investiții spaniol. În ultimii nouă ani, Happy Tour a fost principalul furnizor de servicii de călătorii de afaceri din România. Începând cu 2007, compania a dezvoltat o importantă rețea de revânzători și agenții asociate, iar în 2010 a achiziționat Travel House și Paravion, formandu-se Grupul de Companii Happy Tour. Acesta este in prezent orientat pe trei directii de activitate: business travel&MICE (Happy Tour), servicii online (Paravion), vacanțe de lux (Travel House) și, în curând, pe servicii touroperator prin achiziția lui Prestige Tours. Grupul Happy Tour a înregistrat în 2010 o cifră de afaceri de 43 milioane Euro.

  • Premiul pentru Cea mai inovatoare agenție de incoming – agenția Invitation România, condusă de domnul Gheorghe Fodoreanu.

Invitation Romania Travel – înființată în 2008, reprezintă unul dintre cei mai importanți touroperatori români de incoming. Prezent la ora actuală pe 24 de piețe europene, Invitation Romania este manageriat de Gheorghe Fodoreanu (printre altele, fost președinte ANAT). De-a lungul timpului, agenția s-a implicat în proiecte de anvergură, reușind să deschidă piața japoneză, să readucă în țară TUI France și să promoveze eficient diverse evenimente.

  • Premiul pentru Cel mai dinamic touroperator de business – touroperatorul Olimpic International Turism, condus de George Sorin Nicolescu.
  • Junior manager – premiul pentru Cel mai activ manager tânăr – Eliza Custura, directorul executiv al Paradise Travel Agency. 
  • Premiul pentru Cel mai bun partener e-commerce al agențiilor de turism – sistemul de rezervări Amadeus.

În 1992, ca urmare a faptului că Amadeus Group își incepe activitatea in Europa și devine în întregime operațional, ajunge cel mai dezvoltat sistem de rezervări din lume. Ca rezultat al expansiunii sale, în 1997 se inaugurează reprezentanța Amadeus România, condusă de atunci de domnul Răzvan Antoni. Industria de turism poziționează Amadeus ca pe un lider în domeniul soluțiilor de tehnologie și distribuție, după aproape două decenii de dezvoltare și investiții.

  • Premiul pentru Cea mai puternică intrare pe piața românească a unei companii aeriene – Qatar Airways.

Qatar Airways – este una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere în lume, care operează, în prezent peste 90 de destinații de business și leisure în Australia, Europa, America de Nord, America de Sud, Orientul Mijlociu, Africa, India și Orientul Îndepărtat. Din ianuarie 2011, compania operează 4 zboruri pe săptămână de la București la Doha, Qatar. 

  • Premiul Partener de asigurări – pentru produsele inovatoare Travel Guard – Chartis România. 

Travel Advisor Media, membru asociat al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism – ANAT, și-a început activitatea în 2009, ca o firmă specializată în oferirea de servicii de media și PR pentru industria turistică. Firma a fost înființată de Traian Bădulescu, jurnalist de turism, primul președinte și unul dintre fondatorii Clubului Presei de Turism din România, PressTour FIJET, purtător de cuvânt al ANAT în perioada 2005 – 2010.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302