Operatorii români de turism estimează o creştere a turiştilor israelieni

Operatorii români de turism estimează o creştere a turiştilor israelieni
person Horeca
access_time_filled

Mai mulți operatori de turism din România participă în perioada 14-15 februarie la târgul „International Mediterranean Tourism Market”, care se desfășoară în orașul israelian, Tel Aviv. Operatorii români prezenți la târg estimează pentru acest an o creștere a numărului de turiști israelieni care vor vizita România, în contextul în care aceștia devin tot mai interesați de destinații noi. Munții Carpați, stațiunile balneare, turismul de aventură și circuitele sunt principalele produse turistice cu care operatorii de turism din România s-au prezentat la târgul de la Tel Aviv.

israel4

În ultimii ani s-a remarcat o evoluție a profilului turistului israelian care vizitează România, potrivit reprezentanților MDRT, de la cei care aveau legături personale cu România, la turiștii interesați de anumite tipuri de turism care pot fi oferite în condiții avantajoase în țara noastră: circuitele, turismul de aventură, turismul balnear, city-break. Turiștii israelieni aleg România pentru petrecerea vacanțelor datorită varietății atracțiilor turistice, proximității, securității țării și prețurilor adaptate la calitatea serviciilor oferite.

israel5

International Mediterranean Tourism Market este o manifestare de turism adresată atât specialiștilor, cât și publicului larg, la care România participă de 16 ani consecutiv. În acest an, târgul reunește expozanți din 25 de țări, iar Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului este prezent cu un stand de 66 mp în care sunt găzduiți 8 operatori de turism din România.
Târgul se desfășoară în perioada premergătoare apariției cataloagelor de vânzări ale touroperatorilor, această ocazie fiind oportună pentru stabilirea de contacte noi și încheierea de tranzacții comerciale pentru firmele românești participante, dar și pentru ca ofertele românești să ajungă la consumatorul direct.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302