Pensiunile agroturistice pot lua gratis pana la 10.000 de euro de la BERD pentru broșuri, cataloage sau pagina web

Pensiunile agroturistice pot lua gratis pana la 10.000 de euro de la BERD pentru broșuri, cataloage sau pagina web
person Horeca
access_time_filled

Pensiunile agroturistice pot lua gratis pana la 10.000 de euro de la BERD pentru brosuri, cataloage sau pagina web

pensiunile_agroturistice_thumbBanca Europeana pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) finanțeaza pensiunile agroturistice cu pana la 10.000 de euro pentru servicii de consultanța pentru realizarea unei pagini de prezentare web, implementarea sistemului HACCP privind siguranța alimentara, pentru certificarea produselor tradiționale locale, dar și pentru proiecte complexe de marketing incluzand analiza pieței locale, a clienților și a concurenței, previziuni privind evoluția pieței, dezvoltarea de pachete promoționale, realizarea unei identitați vizuale (brand) sau realizarea de materiale de promovare (broșuri, cataloage etc). Finanțarea nerambursabila se acorda prin „Programul de finanțare a consultanței in afaceri BAS Romania”, administrat de BERD.
„Strategia Programului BAS pe 2010 vizeaza intensificarea eforturilor de sprijinire a intreprinzatorilor din agroturism. Conform noii strategii, firmele mici din mediul rural pot primi pana la 75% finanțare nerambursabila BAS, dar nu mai mult de 10.000 de euro”, a declarat Daniela Marin, directorul național al programului BAS Romania (Business Advisory Services). Pentru a avea acces la bani, solicitantul trebuie sa completeze in prealabil o cerere care poate fi obținuta de pe site-ul BAS Romania. BAS finanțeaza nu numai proiectele de consultanța ale pensiunilor agroturistice, ci și proiecte inițiate de orice firma privata cu capital majoritar romanesc care au cel puțin doi ani vechime și mai puțin de 250 angajați.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302