Pensiunile agroturistice pot lua gratis pana la 10.000 de euro de la BERD pentru broșuri, cataloage sau pagina web

Pensiunile agroturistice pot lua gratis pana la 10.000 de euro de la BERD pentru broșuri, cataloage sau pagina web
person Horeca
access_time_filled

Pensiunile agroturistice pot lua gratis pana la 10.000 de euro de la BERD pentru brosuri, cataloage sau pagina web

pensiunile_agroturistice_thumbBanca Europeana pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) finanţeaza pensiunile agroturistice cu pana la 10.000 de euro pentru servicii de consultanţa pentru realizarea unei pagini de prezentare web, implementarea sistemului HACCP privind siguranţa alimentara, pentru certificarea produselor tradiţionale locale, dar şi pentru proiecte complexe de marketing incluzand analiza pieţei locale, a clienţilor şi a concurenţei, previziuni privind evoluţia pieţei, dezvoltarea de pachete promoţionale, realizarea unei identitaţi vizuale (brand) sau realizarea de materiale de promovare (broşuri, cataloage etc). Finanţarea nerambursabila se acorda prin “Programul de finanţare a consultanţei in afaceri BAS Romania”, administrat de BERD.
“Strategia Programului BAS pe 2010 vizeaza intensificarea eforturilor de sprijinire a intreprinzatorilor din agroturism. Conform noii strategii, firmele mici din mediul rural pot primi pana la 75% finanţare nerambursabila BAS, dar nu mai mult de 10.000 de euro”, a declarat Daniela Marin, directorul naţional al programului BAS Romania (Business Advisory Services). Pentru a avea acces la bani, solicitantul trebuie sa completeze in prealabil o cerere care poate fi obţinuta de pe site-ul BAS Romania. BAS finanţeaza nu numai proiectele de consultanţa ale pensiunilor agroturistice, ci şi proiecte iniţiate de orice firma privata cu capital majoritar romanesc care au cel puţin doi ani vechime şi mai puţin de 250 angajaţi.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302