Peste 100 expozanti la Targul International de Turism “Holiday Market”

Peste 100 expozanti la Targul International de Turism “Holiday Market”
person Horeca
access_time_filled

Peste 100 expozanti la Targul International de Turism „Holiday Market”

Palatul Parlamentului gazduieste in perioada 17-20 martie 2011 Targul International de Turism „Holiday Market”, organizat pentru a doua oara de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania. Peste 100 de expozanti din tara si din strainatate (Cipru, Bulgaria, Malta, Indonezia, Israel, Turcia) isi vor prezenta ofertele in cadrul targului.

holiday market 2011

Printre expozanti se numara agentiile de turism ANAT, companii aeriene, Birourile de Turism ale unor tari in Romania, destinatiile romanesti, prin Asociatiile de promovare regionale:  Litoral – Delta Dunarii, Maramures, Bucovina, Brasov, Sighisoara, Sibiu, Prahova, Gorj, precum si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si  o serie de autoritati locale (Primaria Municipiului Campulung, Primaria Municipiului Alba-Iulia, Consiliul Judetean Harghita).

inaugurare holiday market

La”Holiday Market”, agentiile ANAT ofera pachete turistice pentru vacantele de vara – destinatii variate, tarife early booking, oferte speciale, vacantele din programul „inscrieri timpurii”.

Organizatorii au pregatit premii pentru vizitatori, constand in pachete turistice in Romania si in strainatate, prin participarea la Tombola Targului, unde vor fi inscrise toate biletele de intrare completate si depuse in urnele special amenajate.

early booking

incepand din acest an, Targul „Holiday Market” beneficiaza de o pagina Facebook activa, care ofera informatii utile pentru vizitatori, acestia putand participa si la un Concurs de fotografie, cu premii pentru o vacanta perfecta (aparat de fotografiat, bicicleta, accesorii camping etc.).

Corina Martin, presedintele ANAT a declarat referitor la acest targ ca: „intreaga industrie turistica, cat si publicul larg aveau nevoie de un targ de turism organizat de profesionisti, la standarde internationale. Va asteptam sa va bucurati de vacantele ANAT si sa profitati din nou de programele speciale si de reducerile Early Booking pentru destinatiile externe.”

Pentru informatii actualizate zilnic privind expozantii, caile de acces si alte detalii referitoare la eveniment puteti vizita pagina oficiala Holiday Market: www.targuri-anat.ro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302