Primul hotel de 5 stele din Bistrita

Primul hotel de 5 stele din Bistrita
person Horeca
access_time_filled

Primul hotel de 5 stele din Bistrita

Primul hotel de 5 stele din Bistrita, noul hotel Metropolis, a fost prezentat presei pe 27 februarie 2011, in avanpremiera deschiderii oficiale care va avea loc peste aproximativ doua luni. Cu o investitie de 12 milioane de euro, hotelul Metropolis are 60 de camere, un restaurant cu o capacitate de 200 de locuri (dar care poate fi marita la 400), un centru SPA (cu sala de fitness, saloane de masaj, cosmetica si infrumusetare, sauna si piscina), doua sali pentru conferinte si cinema. Lucrarile la noul hotel au durat 9 luni si s-au creat 100 de noi locuri de munca.

metropolis 3

Directorul general Alexandru Dorus – cu 16 ani de experienta in activitatea hoteliera, care a studiat in SUA si a lucrat in mari lanturi hoteliere din Europa, toate de cinci stele-, a prezentat presei noul obiectiv si oferta turistica de 5 stele, la preturi de 3: „Sper ca in acest an sa punem Romania pe harta europeana, nu numai Bistrita. Avem aici tot ce trebuie. Se va vedea diferenta intre Metropolis si celelalte hoteluri. Cu un hotel de 5 stele va creste si gradul de business la Bistrita, mai ales ca serviciile vor fi de 5 stele, iar preturile de 3”, a declarat directorul general al hotelului.

metropolis lux

De exemplu, pretul unei camere poate fi de la 40 de euro la 150 de euro in functie de calitatea camerei, gradul de ocupare si de sezon. in plin sezon, in care gradul de ocupare tinde spre 90%, de exemplu, o camera care costa 40 de euro in „sezon mort” poate sa coste 75 de euro. in ceea ce priveste sala de fitness, un abonament cu 30 de intrari va fi o suta de lei, iar un abonament la piscina cu 10 intrari va costa 180 de lei. Pentru oaspetii hotelului, cei care au rezervat si camere, toate aceste servicii sunt gratuite.

restaurant bistrita

Hotelul Metropolis este conceput sa acopere „atat necesitatile unui om de afaceri care doreste cele mai ridicate standarde de cazare, comunicare si acces la informatii, cat si dorintele unei familii de a petrece o vacanta relaxanta intr-o ambianta placuta”, se arata pe site-ul hotelului.

hotel metropolis 12

Investitiile nu se vor opri aici, a mai spus Alexandru Dorus, Hotelul Metropolis din Bistrita fiind primul dintr-un lant dorit a fi deschis in tara si, de ce nu, si in Europa. Urmatorul hotel Metropolis va fi deschis la Cluj.

Metropolis Grup are o experienta de aproape 15 ani in industria de divertisment si si de peste 10 ani in industria jocurilor de noroc, care activeaza pe piata din anul 1992. Metropolis Grup „acopera acum diverse domenii de activitate, de la industria alimentatiei publice la industria constructiilor civile si industriale, de la industria de divertisment la consultanta financiara”, se arata pe site-ul companiei.

Sursa: www.bistrita24.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302