Peste 20.000 de vizitatori la Târgul de Turism al României

Peste 20.000 de vizitatori la Târgul de Turism al României
person Horeca
access_time_filled

Peste 20.000 de vizitatori la Târgul de Turism al României

Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, care s-a desfășurat în perioada 31 martie-3 aprilie la centrul expozițional Romexpo din București a atras peste 20.000 de vizitatori, potrivit unui comunicat de presă emis astăzi de organizatori.

vizitatori Romexpo

Târgul a reunit peste 180 de firme din 21 de țări, pe o suprafață de peste 6500 mp, iar gradul de internaționalizare a fost de aproape 50%.

În cadrul târgului au fost promovate destinațiile pentru vacanța de vară, cât și ofertele de Paște, de autoritățile pentru promovarea turismului din Bulgaria, Grecia, Turcia, Ungaria, agenții de turism, hoteluri și pensiuni din țară și din străinătate.

Targ interior

De asemenea, ambasadele acreditate la București: Cehia, Croația, Bulgaria, Cipru, Chile, Emiratele Arabe Unite, Italia, Iran, Macedonia, Mexic, Peru, Serbia, Slovacia, Slovenia au beneficiat de standuri de promovare turistică.

Ofertele prezentate la târg au înregistrat reduceri de până la 50%.

romexpo 3

„Vom participa și la edițiile următoare ale Târgului de Turism cu standuri mai mari, deoarece considerăm România o piață de desfacere foarte profitabilă. Suntem siguri că raporturile de colaborare cu România, atât în turism cât și în alte domenii, vor fi consolidate în următorii ani”, a declarat reprezentantul Ambasadei Croației la București, Marin Pandžić.

Și ambasadorul Chile la București, Maria Eliana Cuevas a apreciat că Târgul de Turism al României este un eveniment de înaltă ținută și unul dintre cele mai importante evenimente de profil de la nivel național.

Târgul de Turism al României a ajuns primăvara aceasta la un onorabil număr de 25 de ediții.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302