Cele mai bune hoteluri situate în aeroporturi, din lume

Cele mai bune hoteluri situate în aeroporturi, din lume
person Horeca
access_time_filled

Cele mai bune hoteluri situate în aeroporturi, din lume

Hotelul Sofitel din aeroportul Heathrow din Londra a fost desemnat cel mai bun hotel situat într-un aeroport din Europa, la Premiile Skytrax 2011, eveniment de talie mondială, ce premiază anual cele mai bune aeroporturi din lume. Pentru prima dată în istoria competiției, în 2011, a fost introdusă secțiunea „Cele mai bune hoteluri situate în aeroporturi”. La nivel mondial, cel mai bun hotel situat într-un aeroport a fost votat Hotelul Regal din Hong Kong, urmat de hotelul Crowne Plaza din aeroportul Changi.

best airport hotel

Premiile „Best Airport Hotel Awards 2011” s-au acordat în urma rezultatelor unui amplu sondaj realizat în rândul a 860.000 de oaspeți din peste 190 de hoteluri din lume, hoteluri situate în aeroporturi.

Oaspeților hotelieri li s-a cerut să nominalizeze hotelul favorit pe baza unor criterii precum calitatea personalului și a serviciilor oferite, confortul unitul unității și curățenia camerelor, standardul mâncării și al băuturilor, locația hotelului, dar și ușurința de transfer la terminalele aeroportului.

regal_airport_hotel

                              (Hotelul Regal din Hong Kong)

Hotelul Sofitel a câștigat primul loc în Europa și locul 3 la nivel mondial. Hotelul are 650 de dormitoare, 27 de apartamente, 45 de săli de întâlnire, 2 restaurante, 2 baruri și un Salon de Ceai. Locul doi la nivel european a fost ocupat de Hotelul Kempinski din aeroportul Munich, urmat de hotelul Movenpick din aeroportul Zurich, care a obținut locul 3.

sofitel London

Hotelul Regal situat în aeroportul Hong Kong a fost numit nu doar cel mai bun hotel din Asia ci și cel mai bun din lume. Iată clasamentul primelor 10 cele mai bune hoteluri situate în aeroporturi, din întreaga lume.

top airport hotel

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302