Peste 40 de operatori de turism la Târgul de Turism de la Bacău

Peste 40 de operatori de turism la Târgul de Turism de la Bacău
person Horeca
access_time_filled

Dacă până acum câțiva ani doar Bucureștiul găzduia Târguri de Turism de amploare, iată că în ultimii ani tot mai multe orașe ale României găzduiesc târguri de profil importante: Cluj, Timișoara, Craiova (din 2011) și acum Bacăul. Astăzi își deschide porțile Târgul de Turism de la Bacău, unde peste 40 de operatori de turism (agenții, unități de cazare, reprezentanți ai unităților de alimentație publică dar și ai turismului balnear sau rural ș.a) își prezintă ofertele. Expozanții vin din 12 județe ale țării dar și din municipiul București.

afisbacau

Evenimentul se află deja la a 5-a ediție și este organizat de Camera de Comerț și Industrie Bacău în parteneriat cu Patronatul de Turism și Alimentație Publică din Bacău. Peste 5000 de vizitatori se etimează că vor trece pragul Târgului de Turism de la Bacău, în cele 3 zile de desfășurare. Evenimentul are loc la Central Plaza, iar programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 – 19.00.
Anul acesta a adus o revigorare a târgurilor de turism. Craiova găzduit în premieră Târgul internațional de Turism „Oltenia Travel&Business”, care a avut loc în perioada 27-29 mai 2011. Evenimentul are scopul de a revigora industria turistică din Oltenia și de a impulsiona mediul de afaceri local și a reunit  peste 40 de expozanți din țară și din străinătate.

poftiti

Alte orașe care găzduiesc târguri de turism sunt Clujul – unde are loc de 2 ori pe an cel mai mare târg de profil din Transilvania – Touristica, dar și Timișoara sau Ploiești, unde se desfășoară anual Expo Vacanța – târg organizat de Asociația de Promovare a Turismului Prahova.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302