Concursul Naţional Maitre d’Hotel 2011

Concursul Naţional Maitre d’Hotel 2011
person Horeca
access_time_filled

Asociația Națională Maitres d’Hotel din România a organizat pe 1 decembrie, la Sinaia, ultima etapă a Concursului Național Maitre d’Hotel „Marian Bugan” 2011. Trofeul Marian Bugan a fost câștigat anul acesta de Nicolae Stan din Arad, iar locurile 1, 2 și 3 au fost câștigate de: Cristian Florea din Cluj (locul 1), Mihai Vișoiu din București (locul 2) și Radu Ilea din Cluj (locul 3).

maitre2

În urma etapelor preliminare desfășurate anterior în principalele orașe din țară, în semifinale s-au calificat 12 concurenți. Dacă în semifinala concursului, proba teoretica a constat dintr-un test grilă, cu 50 de întrebări, iar cea practică din decuparea și servirea unui fruct grapefruit, finala a avut trei probe practice: filetarea unui păstrăv, prepararea de piersici flambate și decantarea.
Juriul care a departajat cunoștințele și îndemânarea concurenților, l-a avut ca președinte pe Constantin Florea și a avut ca membri nume de referință în domeniu precum Cornelia Toma, Paul Soare, Sergiu Nedelea, Doru Dumitrescu, Bogdan Dumitrescu, Florin Voica, Daniel Zottu, Alexandru Tucudean și Radu Nicolescu. Cu prilejul acordării premiilor, s-au mai înmânat diplome de excelență lui Nicolae Pupăză, greConstantin Florea și Cornelia Toma, pentru activitatea desfășurată în formarea profesională a specialiștilor din industria ospitalității.
ANMH își propune să stimuleze și să încurajeze interesul tinerilor ce practică diferite meserii din domeniul serviciilor din restaurante pentru a-și perfecționa pregătirea profesională de specialitate prin pregătirea participării la fazele de selecție, semifinala și finala Concursului Național pentru meseria de maitre d’hotel.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302