Postul de director al Directiei Generale Turistice a MDRT a fost ocupat

Postul de director al Directiei Generale Turistice a MDRT a fost ocupat
person Horeca
access_time_filled

Postul de director al Directiei Generale Turistice a MDRT a fost ocupat

Functia de director al Directiei Generale Turistice, infiintata in toamna anului trecut, la scurt timp dupa comasarea Ministerului Turismului cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, a fost preluata de Paul Marasoiu, proprietarul companiei de consultanta in domeniul hotelier Peacock Hotels, au anuntat reprezentantii MDRT in cadrul conferintei de presa in care a fost prezentat Planul National de Marketing Turistic.

Paul Marasoiu.

Pentru ocuparea acestei pozitii Paul Marasoiu a renuntat la functiile de director regional al lantului hotelier Golden Tulip si la cea de presedinte al Asociatiei Nationale a Organizatorilor Profesionisti de Conferinte si Expozitii din Romania (RCB). Marasoiu a mai spus ca, incepand de luni, a delegat colaboratorilor sai toate afacerile de care se ocupa.

„incepand din toamna anului trecut, au fost trei sesiuni pentru ocuparea acestui post. La primele doua nu s-a calificat nimeni, iar la ultima au fost patru inscrisi, dintre care au participat trei. Principiul scoaterii la concurs a acestui post a fost solicitat de mediul profesional, pentru ca sectorul sa fie condus de oameni din domeniu”, a declarat Paul Marasoiu.

„Printre planurile mele se numara acela de a pune mai multa rigoare in intregul proces, de a conlucra cu structurile profesionale si de a comunica mai fluent cu mediul de afaceri. Mi-am propus si sa pun in functiune o serie de proiecte care au trenat multa vreme”, a afirmat noul director din cadrul MDRT.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302