Profesioniştii din turism se reunesc la World Travel Market 2011

Profesioniştii din turism se reunesc la World Travel Market 2011
person Horeca
access_time_filled

Cel mai mare târg de turism din lume adresat specialiștilor din industrie, World Travel Market va reuni anul acesta aproape 48.000 de profesioniști din întreaga lume, la Londra, în perioada 7-10 noiembrie 2011. Ajuns la a 32-a ediție, prestigiosul târg este un eveniment business2business care reunește anual peste 5000 de expozanți și jucători cheie din industria turismului la nivel mondial care se întâlnesc aici și identifică soluții la provocările actuale cu care se confruntă industria, trendurile din domeniu și noi oportunități de afaceri. Doar ediția de anul trecut a WTM a generat contracte în valoare de 1.425 milioane de lire sterline. 

desus

Și România a participat World Travel Market 2010, standul țării noastre găzduind 29 de reprezentanți ai industriei românești de turism, de la hotelieri și agenții la transportatori sau asociații din domeniu. Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului nu a anunțat încă participarea la ediția din acest an dar cu siguranță România va fi reprezentată la cel mai așteptat eveniment dedicat profesioniștilor din Turism.
Înscrierile pentru participarea la târg sunt în plină desfășurare, iar specialiștii din industria turismului românesc care doresc să reprezinte țara noastră la entranceWorld Travel Maket se pot înscrie deja pe site-ul evenimentului. Expozanții beneficiază de o serie de avantaje: își promovează afacerea din domeniu în fața a peste 24.000 de vizitatori, stabilesc contacte cu lideri din domeniu din întreaga lume, beneficiază de noi oportunități de business și nu în ultimul rând pot afla cele mai recente noutăți din domeniu și prognoze de piață prin intermediul World Travel Market Industry Report 2011 și WTM Global Trends Report.
Toate sectoarele din industria travel sunt reprezentate la WTM, de la companii aeriene, hoteluri, agenții de turism, ș.a.

Ziua deschiderii, 7 noiembrie este dedicată strict expozanților, iar zilele următoare, 8 și 9 noiembrie 2011, târgul va fi deschis pentru toți profesioniștii din domeniu, care vor putea participa la diverse evenimente, seminarii, dezbateri, precum Summitul Miniștrilor organizat de UNWTO în parteneriat cu WTM.

200 de miniștri ai turismului și liderii industriei vor discuta și vor decide ce măsuri trebuie luate pentru ca industria Turismului să își consolideze revenirea după criza economică mondială. Summitul miniștrilor se așteaptă să fie cel mai mare de până acum.

ministrii

„Summitul miniștrilor este un moment cheie pentru noi. Reprezintă o platformă unică pentru dezbateri între miniștrii ai turismului din întreaga lume, dar și între sectorul privat și cel public. Suntem extrem de încântați de lunga colaborare cu World Travel Market, care a jucat un rol decisiv în transformarea acestui eveniment într-un succes”, a declarat secretarul general al Organizației Mondiale a Turismului, Taleb Rifai.
WTM este deținut de cel mai mare organizator de evenimente din lume, Reed Exhibitions (RE), care mai organizeză și alte evenimente din industria travel precum Arabian Travel Market și International Luxury Travel Market. RE a organizat anul trecut peste 460 de evenimente în 36 de țări.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302