Profesioniştii din horeca sunt invitaţi la Cluj

Profesioniştii din horeca sunt invitaţi la Cluj
person Horeca
access_time_filled

Ultimele tendințe din industria hotelieră vor fi prezentate în perioada 10-13 martie 2011 la Cluj, în cadrul Târgului HOTEL&CATERING – Târg specializat în dotări și amenajări de hoteluri, restaurante, baruri, catering. În aceeași perioadă și locație (Centrul expozițional EXPO Transilvania) se desfășoară și Târgul CONMOB – Târg Național de Mobilă, „producătorii de mobilier putând contribui prin concepte inovative la amenajarea interioarelor restaurantelor și hotelurilor”, se arată în comunicatul de presă.

 

AFIS CLUJ 2011

Târgul HOTEL&CATERING reunește anul acesta 60 de expozanți – firme specializate în dotări și amenajări, echipamente și servicii pentru: hoteluri, restaurante, baruri; cofetării și patiserii; pizzerii; fast-food; cantine, discoteci; catering; spălătorii; curățătorii. Evenimentul se adresează ca de obicei specialiștilor din domeniu, interesați de contactul cu firmele de profil din țară și de cele mai noi și performante produse. Programul de vizitare al târgului este 10- 18, iar în ultima zi de târg ora de închidere este ora 16.00. Aflat la a IX-a ediție, târgul este organizat de EXPO Transilvania și Camera de Comerț și Industrie Cluj.

centrul expo transilvania

(Centrul expozițional EXPO Transilvania)

Al doilea eveniment care se desfășoară simultan cu târgul HOTEL&CATERING, Târgul CONMOB – Târg Național de Mobilă. În rândul expozanților participă: producători de mobilier tapițat; producători de mobilier de bucătărie, living, dormitor; producători de sufragerii, dormitoare, birouri, holuri din lemn masiv; producători de bucătării, dormitoare, biblioteci; importatori moblier Turcia. Aflat  la a XX-a ediție, târgul este organizat de EXPO Transilvania împreună cu partenerii săi tradiționali, Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camera de Comerț și Industrie Cluj.

„Ediția de primăvară CONMOB – 2011 este o ediție de bun augur: se desfășoară împreună cu Târgul „Hotel&Catering” – editia IX-a, târguri perfect compatibile, producatorii de mobilier putând contribui prin concepte inovative la amenajarea interioarelor restaurantelor și hotelurilor, într-o armonie desăvârșită cu arhitectura locului”, se arată în comunicat.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302