Kuoni va achiziţiona Gullivers Travel pentru 720 milioane de dolari

Kuoni va achiziţiona Gullivers Travel pentru 720 milioane de dolari
person Horeca
access_time_filled

 

 

Kuoni

În comunicat se evidențiază faptul că GTA este din punct de vedere strategic complementară operațiunilor tradiționale ale Kuoni și se potrivește bine cu divizia de business Kuoni Destination Management (KDM). Capacitatea de creștere a serviciilor de travel  business-to-business ale GTA completează activitățile KDM din divizia de leisure group travel business. GTA se bucură de o poziție puternică în piața asiatică în creștere, iar prin site-ul dedicat consumatorilor, Octopus, vor fi întărite și operațiunile online pentru consumatori ale Kuoni.

GTA

La sfârșitul anului 2010, valoarea totală a tranzacțiilor Gullivers Travel Associates a fost de 1.887 milioane de dolari, din care venitul net a fost de 294 milioane de dolari, iar după aplicarea taxelor și impozitelor profitul GTA a fost de 84 milioane de dolari. GTA oferă servicii hotelierilor, având în portofoliu 27.000 de furnizori de servicii, ale căror produse sunt prezentate spre rezervare de către un număr corespunzător de platforme pe internet. În 2010 prin intermediul GTA au fost rezervate 12 milioane de nopți la hotel, iar serviciile online ale companiei înregistrează peste 7.000 de rezervări pe zi.

Travelport a anunțat că profitul net obținut în urma tranzacției va fi utilizat pentru plata datoriilor la bănci ale companiei, care la sfârșitul lunii septembrie 2010 se ridicau la 2.761 milioane dolari.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302