Proprietarul Ana Hotels a cumparat actiunile MDRT la Athenee Palace

Proprietarul Ana Hotels a cumparat actiunile MDRT la Athenee Palace
person Horeca
access_time_filled

Proprietarul Ana Hotels a cumparat actiunile MDRT la Athenee Palace

Omul de afaceri George Copos, a cumparat pachetul de actiuni de 33,97% pe care Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului îl detinea la Societatea Comerciala Athenee Palace S.A, la pretul de 1,4 milioane de euro. MDRT a scos la vanzare pachetul detinut la Athenee Palace pe 29 septembrie 2010. George Copos detine acum pachetul majoritar, reprezentand peste 90% din actiunile hotelului.

hilton-hol

Licitatia publica organizata pe 13 octombrie a avut patru ofertanti, insa singurul care s-a prezentat a fost patronul Ana Hotels, George Copos. Caietele de sarcini au mai fost cumparate de doua persoane fizice, Vasile Mihalcea si Adriana Elena Cioaca, si de inca una juridica: societatea Gres Real Estate, insa George Copos a fost singurul care a depus o oferta pentru preluarea pachetului. Acesta a declarat ca a facut achizitia la recomandarea Bancii Romane de Dezvoltare si ca va plati cei peste 1,4 milioane de euro in termen de zece zile.

Ministrul Turismului, Elena Udrea a declarat ca statul trebuie sa  privatizate toate unitatile din turism pe care le mai detine, pentru a putea atrage noi investitori in acest domeniu.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302