Protocol pentru combaterea evaziunii fiscale

Protocol pentru combaterea evaziunii fiscale
person Horeca
access_time_filled

Protocol pentru combaterea evaziunii fiscale

Evaziunea fiscala din domeniul turismului si alimentatiei publice va fi combatuta incepand de astazi prin semnarea unui protocol comun in acest sens de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Inspectoratul General al Politiei Romane si Agentia Nationala de Administrare Fiscala. Actiunile viitoare vor urmari legalitatea activitatilor desfasurate in spatiile de cazare si in unitatile de alimentatie publica, precum si utilizarea fortei de munca.

money in handcuffs(2)

„Analiza activitatilor cuprinzand rezultatele, concluziile si propunerile echipelor de control vor fi transmise Directiei de Investigare a Fraudelor din cadrul IGPR in vederea aplicarii masurilor care se impun”, se arata in comunicatul emis de MDRT.

Scopul protocolului il reprezinta asadar combaterea evaziunii fiscale, in vederea protejarii bugetului general consolidat al statului si asigurarea stabilitatii si competitivitatii mediului de afaceri. De asemenea, se urmareste exploatarea datelor si informatiilor detinute, referitoare la fraudele care se comit in acest domeniu, prin intreprinderea unor verificari directe de catre ofiterii Serviciilor de Investigare a Fraudelor ale Inspectoratelor de Politie Judetene, in colaborare cu lucratori din structurile ANAF si reprezentantele teritoriale ale Directiei Control, Verificare si Monitorizare Turistica din cadrul MDRT. Pentru indeplinirea obiectivelor, va fi intensificata colaborarea si cu Inspectoratul de Stat in Constructii, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Inspectoratele Teritoriale de Munca.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302