In premiera in Romania, se organizeaza primul targ de turism online!

In premiera in Romania, se organizeaza primul targ de turism online!
person Horeca
access_time_filled

in premiera in Romania, se organizeaza primul targ de turism online

shanghai_expo_hk

Agentia de turism Perfect Tour organizeaza primul targ de turism exclusiv virtual din Romania, TravelExpo 2010, in perioada 13-16 octombrie 2010. Ceea ce in mod traditional poti afla parcurgand peste 1000 mp, la Travel Expo poti gasi intr-o platforma usor de navigat: „vacante la ski, revelioane, vacante exotice, croaziere, calatorii cu trenul, bilete de avion, vacante sociale si de seniori, vacante „adults-only” sau vacante pentru familiile cu copii si tabere, preziceri zodiacale de calatorie, vacante exclusiviste, tururi culturale sau tematice, business travel, informatii diverse despre calatorii, discounturi, premii si chiar invitati surpriza”, se arata in comunicatul emis de agentia Perfect Tour. Pentru Travel Expo 2010 se estimeaza un numar de peste 10.000 de vizite pe perioada targului.

travel.live.learn.-mainlogo

Targul se adreseaza asadar, atat celor care vor sa fie la curent cu toate noutatile in materie de calatorii, cat si celor care doresc sa achizitioneze vacante, economisind timp si bani. Vizitatorii vor gasi standuri personalizate pe tipuri de vacante, „sali” de workshopuri si seminarii, precum si „zone de lounge”, unde vor putea discuta pe forumul targului. Standurile sunt concepute pentru a veni in intampinarea celor mai frecvente cereri ale turistilor online. Acestia vor putea vizita spatiile expozitionale reprezentand cele mai diverse arii turistice: croaziere, business travel, Laponia, vacante in rate, piete de Craciun, astrologie si calatorii, VIP, vacante tematice, sunt doar cateva dintre standurile care ii asteapta cu brosuri detaliate, cu oferte special construite pentru acest targ, cu sfaturi si consultanta in calatorii de la cei mai buni specialisti din Romania si din strainatate.

inscrierea la targ se face, evident online, accesand https://travelexpo.ro/. Dupa completarea formularului de inscriere, fiecare participant poate descarca instant un voucher cu reducere de 25 euro pentru orice oferta turistica achizitionata pana pe 15 decembrie 2010.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302