Radisson BLU este cel mai mare lant hotelier din Europa

Radisson BLU este cel mai mare lant hotelier din Europa
person Horeca
access_time_filled
Radisson BLU este cel mai mare lant hotelier din EuropaPrin fuziunea dintre Radisson Blu si Radisson Edwardian, pe intreg continentul european, lantul hotelier Radisson Blu a devenit oficial cel mai mare din Europa. Hotelurile Radisson insumeaza acum 170 de hoteluri care ofera 38.079 camere. „Acesta este rezultatul unei strategii de dezvoltare ambitioase, campanii creative de marketing si conceptul inovativ al serviciilor din hotelurile noastre”, a spus Olivier Jacquin, Marketing Manager la Radisson Blu Europa. Pozitionat initial ca un lant hotelier clasic pentru oamenii de afaceri, Radisson este marca premium a grupului hotelier Rezidor, unul dintre primele 5 grupuri la nivel mondial in domeniul hotelier si printre cele cu cea mai rapida expansiune din lume.

Radisson_Blu
Radisson Blu Hotel din Bucuresti reflecta si promoveaza valorile brandului din care face parte, fiind cel mai mare hotel Radisson la nivel regional si lider pe piata ospitalitatii din Romania. Pozitia de lider de piata este confirmata si de distinctiile obtinute in cei aproape doi ani de functionare. Radisson Blu Bucuresti a fost desemnat „Hotelul anului 2008” in Europa de Sud-Est in cadrul Galei SEE Real Estate Awards si a fost inclus in categoria ”Brands to Watch” din cadrul programului Business Superbrands Romania. Hotelul din Bucuresti a ocupat timp de mai multe luni primul loc intre hotelurile din capitala in topul popularitatii alcatuit de Tripadvisor pe baza preferintelor clientilor si a primit premiul Splendens din partea presei de turism pentru anul 2009. Ca si celelalte hoteluri Radisson Blu din lume si cel din Bucuresti ofera servicii inovative. Reprezentantii hotelului Radisson Bucuresti ne-au spus ca”Mai presus de toate insa credem ca ne diferentiem prin serviciile ireprosabile si conceptul de servicii unice reunite sub sloganul „Yes I Can!”. Printre acestea, camere Business Class dotate cu automate de cafea, spalatorie cu servicii in regim de urgenta in numai 3 ore, mic-dejun „grab & run” pentru cei care se trezesc foarte devreme, conexiune internet de mare viteza in toate camerele si sali de conferinte ultramoderne incluse in cele mai bune oferte pentru turismul de tip MICE (meetings, incentives, conferences and exhibitions) din Europa”. Un nou hotel Radisson se afla in stadiu de proiect, el urmand a fi inaugurat la Brasov in curand.
in ceea ce priveste protejarea mediului inconjurator, „Radisson Blu din Bucuresti este unul dintre partenerii si sustinatorii proiectului Ora Pamantului 2010, participand in 2010 pentru al doilea an consecutiv la aceasta initiativa globala, care isi propune sa atraga atentia asupra efectelor incalzirii globale. Actiunea initiata de Radisson Blu Bucuresti cu ocazia Orei Pamantului se integreaza in programul de responsabilitate sociala al grupului Rezidor, care a implementat primele politici de protectie a mediului in urma cu mai bine de 20 de ani.
incepand cu anul 1996, lantul Radisson Blu are propriul program de protectie a mediului, care include masuri de reducere a consumului de energie si apa”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302