Răzvan Pîrjol este noul director CIT

Răzvan Pîrjol este noul director CIT
person Horeca
access_time_filled

directorCITRăzvan Pîrjol a fost desemnat de Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului în funcția de director general al Companiei de Investiții pentru Turism, anunță un comunicat emis de departamentul de comunicare al CIT. 

Răzvan Pîrjol are o carieră de peste 20 de ani în turism, începută la Glion Institute din Elveția și continuată în diferite funcții atât în instituții din Elveția, cât și din România, de la poziții de entry level până la cele de top managment. Toată experiența acumulată de acesta va fi folosită pentru demararea acestui nou proiect care se vrea a fi un succes pentru industria ospitalității din România, potrivit comunicatului de presă. Totodată, Răzvan Pîrjol este și consilier al ministrului MDRT, Eduard Hellving și coordonator al activității Institutului Național de Cercetare în Domeniul Turismului (INCDT).

„Compania de Investitii pentru Turism SA continuă schimbările în vederea repunerii turismului românesc pe harta destinațiilor de top din lume. Responsabil pentru noul proiect va fi Răzvan Pîrjol, desemnat de Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, în data de 21 august, în funcția de director general al SC CIT SA (…) Noua viziune cu privire la conceptul inovator promovat și dezvoltat de CIT mizează atât pe colaborarea cu instituții de profil prestigioase din străinătate, dar și pe modificări aduse legislației în domeniul turismului în vederea oferirii unui cadru propice dezvoltării acestui sector al economiei„, se arată în comunicat.

Compania de Investiții pentru Turism SA este o companie cu capital majoritar de stat, acționar majoritar fiind Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, înființată în anul 2010 prin reorganizarea Centrului de Învățământ Turistic. CIT SA se finanțează din venituri proprii.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302