Recunoaştere internaţională pentru un Apart-Hotel din Timişoara

Recunoaştere internaţională pentru un Apart-Hotel din Timişoara
person Horeca
access_time_filled

Recunoaștere internațională pentru un Apart-Hotel din Timișoara

Un Apart-Hotel din Timișoara a fost inclus în topul celor mai curate locații de cazare din sistemul Expedia. ApartHotel „Iosefin Residence” din centrul istoric al Timișoarei a primit recent recunoaștere internațională prin introducerea sa în clasamentul „Hotel foarte curat” de către Venere.com (site deținut de Expedia).

timisoara hotel

Ce înseamnă acest lucru? Această recunoaștere și apreciere se bazează pe feedback-ul utilizatorilor, deci a călătorilor din întreaga lume. Aceast premiu, insignă și apreciere, este bazat pe feedback-ul utilizatorilor care s-au cazat la hotel. „Am selectat Hoteluri de top și le-am evaluat în funcție de categorii diferite (locație, business, tip sejur, ordine, etc.)”, a declarat Matteo Cellini, de la Venere.com.

iosefin residence2

Hotel Apart „Iosefin Residence” a fost inaugurat oficial în aprilie 2010 și se adresează oamenilor de afaceri care doresc mai mult decât o cameră clasică de hotel,  familiilor care își  doresc să petreacă un weekend în Timișoara și nu în ultimul rând clienților care doresc și caută altceva decât un hotel. Iosefin Residence este cotat la 4 stele.

apart hotel timis.

Apart Hotel ” Iosefin Residence” este situat în zona istorică a Timișoarei, și în interiorul zonei comerciale și de afaceri a orașului

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302