Tot mai mulţi hotelieri participă la „Ora Pământului”

Tot mai mulţi hotelieri participă la „Ora Pământului”
person Horeca
access_time_filled

Tot mai mulți hotelieri participă la „Ora Pământului”

Hotelul Athenee Palace Hilton din București și hotelul Epoque au anunțat astăzi participarea la „Ora Pământului” 2011, cea mai mare manifestare de protecție a mediului din lume, care se desfășoară anual, în ultima zi de sâmbătă a lunii martie.

hilton noaptea

Hotelul Athenee Palace Hilton din București va stinge simbolic lumina sâmbătă, 26 martie, între orele 20:30 – 21:30. Pentru a sărbători acest eveniment, Colonnadele vor găzdui o petrecere tematica, la lumina lumânărilor, cu Cocktailuri Eco Speciale și un concert live de pian. La petrecere sunt așteptați atât clienți și parteneri ai hotelului cât și VIP-uri din lumea mondenă a Bucureștiului.

„Începând cu ora 20:30, pe parcursul unei ore dedicate pământului se vor stinge luminile în restaurantele Café Athenee. Oaspeții sunt așteptați la o cină romantică la lumina lumânărilor cu un meniu „verde”, special pentru acest eveniment propus de Gabriele Savini, noul Executive Chef de la Athenee Palace Hilton”, se arată în comunicatul de presă.

restaurant athenee

Managerul general al hotelului Linda Griffin a declarat că participarea hotelului Athenee Palace Hilton la Earth Hour se încadrează perfect în programul Light Stay, prin care hotelul își propune să reducă impactul businessului său asupra mediului înconjurător, prin controlarea consumului de apă, energiei și a emisiilor de carbon.

În semn de respect pentru mediul înconjurător, hotelul Epoque din București se va alătura Orei Pământului și va stinge timp de o oră luminile principale ale hotelului iar consumul de energie electrică va fi redus la minim în toate sistemele de funcționare din interiorul hotelului.

epoque lat

Hotelul Epoque își invită oaspeții să petreacă Ora Pământului în Bistro Epoque, în lounge sau în Epoque SPA, toate zonele de relaxare ale hotelului urmând să fie iluminate exclusiv cu sute de lumânări.

Acum câteva zile și hotelurile Howard Johnson Grand Plaza și lanțul Continental Hotels și-au anunțat participarea la Ora Pământului.

Ora Pământului (Earth Hour) este o acțiune globală care își propune să sensibilizeze utilizatorii de energie electrică cu privire la problema cantităților mari de dioxid de carbon eliberate în atmosferă odata cu producerea energiei electrice.

Ora Pământului constă în stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesentiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali cât și de către instituții și unități economice. Anul acesta se estimează că sute de milioane de oameni din peste 5.000 de orașe din întreaga lume vor stinge luminile în mod simbolic.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302