Restaurantul Anului 2011 in UK

Restaurantul Anului 2011 in UK
person Horeca
access_time_filled

Restaurantul Anului 2011 in UK

Cursa pentru titlul de Restaurantul Anului 2011 din Marea Britanie – premiu oferit anual de Ghidul Good Food din UK -, a inceput pe 21 februarie si va continua pana pe 29 aprilie 2011. in toata aceasta perioada englezii sunt invitati sa nominalizeze, prin intermediul site-ului www.thegoodfoodguide.co.uk/awards, sau prin email la adresa redactiei, unitatile lor preferate. Marea finala, se va desfasura pe 23 iunie, la Kings Palace din Londra, cand vor fi anuntati cei 10 castigatori (un restaurant din fiecare cele 10 regiuni reprezentative ale Marii Britanii).

                           (The Swan, Restaurantul Anului din UK in 2010)

Premiu recunoste excelenta culinara si serviciile de calitate din restaurantele, barurile si cafenelele din Marea Britanie, care sa fie unitati independente si, preferabil, sa ofere mancaruri regionale si sa utilizeaze produse locale. Prin aceasta competitie se doreste si incurajarea chefilor din Marea Britanie sa foloseasca produse locale si sprijinirea restaurantelor independente. Anul trecut, Restaurantul Anului a fost desemnat „The Swan”, din regiunea Southrop.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302