Romania participa la World Travel Market

Romania participa la World Travel Market
person Horeca
access_time_filled

Romania participa la World Travel Market

Romania participa in perioada 8-11 noiembrie 2010 la cel mai mare targ de turism din lume adresat specialistilor, World Travel Market, care se desfasoara in Londra in aceasta perioada, anunta Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Romania isi prezinta aici brandul national de turism, standul tarii noastre gazduind 29 de reprezentanti ai industriei romanesti de turism, de la hotelier si agentii, la transportatori sau asociatii din domeniu.

doi unu

Expozitia WTM 2010 se afla la cea de-a 31-a editie, doar ultima editie de anul trecut reunind peste 5000 de expozanti si co-expozanti din 187 de tari si regiuni, fiind vizitata de peste 24000 de vizitatori si 2800 reprezentanti ai presei.

„Aceasa actiune face parte din seria de lansari a brandului pe pietele tinta de turism, cu scopul de a promova atat Romania ca destinatie turistica, cat si identitatea vizuala a turismului romanesc”, se arata in comunicatul de presa emis de MDRT. Prezenta Romaniei la astfel de manifestari reprezinta o oportunitate de a promova imaginea turismului romanesc pe plan extern si de a informa piata internationala de turism cu privire la oferta romaneasca de turism, la destinatiile si produsele turistice nationale cele mai reprezentative.

unu

Standul Romaniei la cel mai mare targ de turism din lume adresat specialistilor este amenajat in spatiul central al expozitiei, pe o suprafata de 255 mp. „Natura intacta, autenticitate si cultura unica, acesta este mesajul pe care grafica brandului de turism al Romaniei il transmite publicului englez prezent la manifestare”, se mai arata in comunicat.

Participantiilor le-au fost oferite, din partea expozantilor din standul Romaniei, produse traditionale romanesti, iar in cadrul unui concurs de tip tombola, un vizitator a caÈ┢tigat o excursie in Apuseni, avand, astfel, ocazia sa descopere la fata locului una dintre destinatiile turistice romanesti de referinta.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302