Noi oferte speciale Pizza Hut

Noi oferte speciale Pizza Hut
person Horeca
access_time_filled

Noi oferte speciale Pizza Hut Delivery

Pizza Hut Delivery propune clientilor sai noi oferte speciale, incepand cu data de 8 noiembrie 2011. Noile oferte sunt adaptate diverselor tipuri de persoane; astfel, pentru cei sociabili, mereu inconjurati de prieteni, PHD a pregatit un meniu pentru sapte persoane, cu doar 99 lei, compus din 3 pizza la alegere, 3 antreuri la alegere si 4 litri de bauturi racoritoare. Pentru cei singuri, PHD a pregatit o alta oferta speciala: cu 20 de lei mananci pe saturate paste Tuscani si orice salata din meniu. Iar pentru cei romantici, PHD „face serile mai dulci”. Pentru orice meniu compus din antreu, salata si pizza medie, primesti doua deserturi gratis.

PosterPHD_logo

Anul 2006 reprezinta anul in care incepe sa se scrie istoria PHD; prima unitate deschisa a fost in India, care dupa doar cateva luni de functionare detine o pondere de 62% din preferintele consumatorilor din zona respectiva. Indonezia este cea de-a doua tara unde se deschide o unitate PHD, procentul de preferinta ajungand si aici intr-un timp scurt la 57%. in prezent PHD se mandreste cu 277 de unitati in 19 tari dintre care 12 deschise in 2010. in Romania prima unitate PHD a fost deschisa in decembrie 2007 in Bucuresti, PHD Vitan.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302