Romania premiata la Munchen

Romania premiata la Munchen
person Horeca
access_time_filled

Romania premiata la Munchen

Prezenta Romaniei la targul de turism de la Munchen, din 23-27 februarie 2011, nu a scapat neremarcata. Å¢ara noastra a primit „Premiul de excelenta” pentru atractivitatea standului si pentru identitatea vizuala a brandului national de turism, ne informeaza Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Acest premiu, care se ofera foarte rar (nu a mai fost acordat din anul 2007), vizeaza rezultatele deosebite ale unei persoane sau entitati turistice independente in reprezentarea unei tari in cadrul targului. Speram ca acest premiu sa se materializeze si in numarul de turisti straini care vor vizita Romania.

stand MDRT 2

Premiul de excelenta a fost atribuit Romaniei pe 23 februarie 2011, de presa bavareza, in parteneriat cu actori importanti din domeniul turismului, standul Romaniei de la M¼nchen atragand atentia publicului, reprezentantilor industriei de turism si a presei de specialitate „prin eleganta design-ului si expresivitatea identitatii vizuale a Romaniei turistice”, se arata in comunicat. Premiul le-a fost inmanat reprezentantilor MDRT, prezenti la eveniment, de trei jurnalisti de turism cunoscuti in Germania si de conducerea targului.

stand MDRT nou

Postul de televiziune BR (Televiziunea Bavaria) a prezentat, de asemenea, in 23 februarie a.c., un amplu material despre atractivitatea standului Romaniei si despre alinierea brand-ului la ultimele tendinte din turism, legate de pretuirea naturii si protectia mediului.

Targul de turism de la Munchen, cunoscut sub titulatura de F.re.e, se desfasoara in perioada 23-27 februarie si se axeaza pe promovarea a sase produse turistice: Travel, Health&Wellness, Sport si Timp liber, Sporturi acvatice si Caravane turistice.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302