Romania, promovata ca destinatie turistica pe Facebook

Romania, promovata ca destinatie turistica pe Facebook
person Horeca
access_time_filled

Romania, promovata ca destinatie turistica pe Facebook

Poza pt MDRT

Cum ne-a anuntat mai demult, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului intentioneaza sa promoveze Romania ca destinatie turistica prin intermediul retelei de socializare Facebook. in acest sens, astazi a avut loc o conferinta de presa la sediul MDRT, unde Elena Udrea, Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului si vicepresedintele Facebook si directorul comercial pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa, Blake Chandlee, au prezentat planurile comune de promovare a Romaniei ca destinatie turistica, sub insemnele brandului turistic national, prin intermediul retelei de socializare Facebook. Termenul preconizat pentru finalizarea strategiei comune este luna decembrie 2010, in timp ce campania de promovare va incepe in primavara anului 2011.

Facebook___Foursquare

Colaborarea dintre MDRT si Facebook, se arata in comunicatul de presa, va consta in: elaborarea unei strategii de comunicare integrate de social media/new media; stimularea dezvoltarii programelor turistice romanesti prin adoptarea celor mai noi inovatii din industria Internetului; organizarea unor sesiuni de training pentru angajati ai ministerului si reprezentanti ai industriei de turism din Romania, in vederea folosirii new media pentru promovarea destinatiilor turistice si pentru cresterea circulatiei turistice, precum si organizarea unei conferinte cu toti factorii implicati in industria turismului pentru implementarea strategiei de new media.

facebook

„Sper ca aceasta initiativa a MDRT sa contribuie, prin colaborarea cu Facebook, la promovarea Romaniei ca destinatie turistica intr-un mod profesionist si eficient, care sa se traduca in cresterea numarului de turisti si pozitionarea Romaniei pe piata printr-un brand turistic puternic”, a declarat Elena Udrea. La randul sau, Blake Chandlee a felicitat-o pe Elena Udrea pentru alegerea acestei metode inovative de promovare a Romaniei si a declarat ca¾Desi am mai colaborat cu alte autoritati nationale de turism, este o premiera implicarea noastra inca de la inceput, din stadiul de creare a strategiei”.

 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302