Golden Tulip Times Bucuresti este Hotelul Anului 2010

Golden Tulip Times Bucuresti este Hotelul Anului 2010
person Horeca
access_time_filled

Golden Tulip Times Bucuresti este Hotelul Anului 2010

Hotelul Golden Tulip Times din Bucuresti a fost desemnat Hotelul Anului 2010 din zona Europei Centrale si de Sud-Est, de catre reprezentantii lantului hotelier international Golden Tulip Hotels, Inns&Resorts. Premierea a avut loc in cadrul conferintei anuale a Golden Tulip Hotels, care s-a desfasurat anul acesta in Casablanca, Maroc, la jumatatea lunii octombrie 2010.

GT Times

„Asa cum am subliniat de nenumarate ori, franciza hoteliera este o solutie de succes, dar numai daca este insotita de un management local dedicat si performant. Din fericire, fiecare dintre hotelurile Golden Tulip din Romania beneficiaza de management corect si in permanenta adaptare la conditiile de piata si rigorile profesionale. Golden Tulip Times are un management dedicat si eficient, a carui performante sunt binecunoscute de oaspetii si clientii sai, dar de data aceasta au fost recunoscute si la nivel global de catre reprezentantii lantului Golden Tulip, hotelul din Bucuresti fiind desemnat, cu prilejul recentei conferinte anuale de la Casablanca, „Hotelul Anului” in zona sud-est si central europeana”, a declarat Paul Marasoiu, presedintele Peacock Hotels – partenerul strategic al Golden Tulip – Louvre Hotels in Romania/Bulgaria/Moldova.

GT Reception

De subliniat ca performantele manageriale si operationale au fost evaluate, consemnate si atestate in urma unui exigent program de evaluare de tip „mistery guest” si de monitorizare permanenta a utilizarii valorilor, standardelor si procedurilor proprii lantului, in urma caruia Golden Tulip Times a obtinut punctajul maxim din zona sa de referinta geografica.

„Sunt convins ca in anii urmatori si celelalte hoteluri din portofoliul local al Golden Tulip, care anul acesta nu au fost departe de punctajul maxim, vor avea toate sansele sa atinga aceleasi performante in anii urmatori. Nu-i nici un secret. Este vorba numai de munca, dedicare, documentare si rigurozitate. Felicitari echipei Golden Tulip Times”, a mai declarat Paul Marasoiu.

Paul Marasoiu1

Conferinta din acest an a Lantului Hotelier International, Golden Tulip Hotels, Inns &Resorts s-a derulat sub sloganul „impreuna in miscare”, sugerand atat schimbarile structurale si strategice majore din ultima vreme, cat si procesul complex de fuziune a doua grupuri hoteliere importante, Golden Tulip si Louvre, care astfel ocupa locul opt in ierarhia marilor jucatori pe piata hoteliera mondiala, cu peste 1000 de hoteluri, fiind prezent in 42 de tari cu sapte marci de hoteluri, de la una la cinci stele: Premi¨re Classe, Campanile, Kyriad, Kyriad Prestige, Tulip Inn, Golden Tulip si Royal Tulip.

GT restaurant

in Romania, prin intermediul partenerului sau strategic Peacock Hotels,  grupul Golden Tulip este prezent cu hotelurile Golden Tulip Times si Golden Tulip Victoria in Bucuresti, Golden Tulip Ana Dome si Tulip Inn Sunny Hill in Cluj Napoca, Golden Tulip Mamaia in Constanta, Golden Tulip Ana Tower in Sibiu, un alt Golden Tulip (Palladium) in lucru in Bucuresti, in  Bulgaria cu Golden Tulip Varna, si are in evaluare o serie de alte proiecte, patru in Romania, in Bulgaria doua si unul in Ungaria,  pentru francizare sub una din marcile Golden Tulip sau Louvre Hotels.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302