S-a dat startul licitaţiilor pentru închirierea plajelor

S-a dat startul licitaţiilor pentru închirierea plajelor
person Horeca
access_time_filled

S-a dat startul licitațiilor pentru închirierea plajelor

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral informează că pe 16 martie 2011 a început licitația publică pentru închirierea sectoarelor de plajă de la Marea Neagră, fiind scoase 73 de sectoare pentru care s-au depus 177 de oferte. Cele mai multe oferte au fost depuse pentru plajele din Mamaia, Eforie și Vama Veche. Deschiderea ofertelor are loc la sediul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral, din Constanța, str. Mircea cel Bătrân, nr. 127, în perioada 16 -20 martie 2011, de la ora 10.00.

litoral plin

După prima zi de licitații se pare că hotelierii sunt cei mai interesați de sectoarele de plajă, în special de cele din Mamaia. Cel mai solicitat sector a fost Mamaia V, cu cele 12 subsectoare, pentru care au fost depuse 41 de oferte. De altfel, sectoarele din stațiunea Mamaia au însumat 100 de oferte, fiind urmate de cele din Vama Veche -31 și Eforie – 20. La polul opus se află plajele din Năvodari – șase oferte, dar și sudul litoralului (Olimp, Mangalia), cu un total de 12 oferte.

plaje vama

Sectoarele de plajă vor fi administrate pe o perioadă de un an până la doi, în funcție de zonă. Tarifele de începere a licitație variază în funcție de zona și categoria de plajă, și se situează între 1,04 lei/mp și 10,38 lei/mp (fără TVA).

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral va pune la dispoziția aministratorilor, la începutul lunii aprilie, plajele amenajate.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302