Tickets şi 41, urmaşele lui El Bulli

Tickets şi 41, urmaşele lui El Bulli
person Horeca
access_time_filled

Tickets și 41o, urmașele lui El Bulli

New+Restaurant+Tickets+Ferran+Adria+UF6tPhIxTMZl

La 1 martie 2011, în Barcelona, la numarul 164, pe Avenguda Parallel, frații Adria  au deschis Tickets și 41º . Cu un stil industrial, 41º este un cocktail bar și se bazează pe un meniu clasic, dar servește și gustări care să însoțească cocktailurile. Tickets este un tapas bar și continuă filosofia El Bulli, prin adaptarea unor preparate pe care Adria le servea la El Bulli, dar diferă în concept, pentru că nu funcționeză pe bază de rezervări, ci pe principiul primul venit, primul servit. Cele două localuri sunt situate unul lângă altul, la aceeași adresă.

Albert+Adria+New+Restaurant+Tickets+Ferran+3ko51xu9izxl

În această inițiativă s-au alăturat lui Ferran Adria, frat ele Albert Adria, chef patiser, care a închis propria sa afacere cu tapas, Inopia, la fel și frații Iglesias, cunoscuți pentru preparatele pe bază de fructe de mare, Rias de Galic ia.

TICKETSy41seinstalan_34829_995

41 de grade

Cu acest concept, frații speră să aducă mixologia într-o țară care pare să nu se aventureze mai departe de cunoscutul gin tonic. „Sunt poate 5 cocktail baruri în toată Barcelona, care-și fac bine treaba”, a spus Alber Adria, care a recunocut că nu a știut ce este un Tom Collins până nu au decis să deschidă acest local. Numele a fost ales printr-o combinație între concentrația de alcool al băuturilor spirtoase, care este în general de 40 de grade și faptul că Albert Adria tocmai a împlinit 41 de ani. Meniul cu gustări conține caviar Andalucian Riofrío și Siberian „Schrencki”, lista este completată de cele 12 tipuri de tapas scoase din arhiva El Bulli, care include și celebra sferă de măsline, chicharrones mexicane asezonate și fistic învelit în crustă crocantă de iaurt acidic.

New+Restaurant+Tickets+Ferran+Adria+gs-nhWhdDP_l

Tickets

Restaurantul este dotat cu 5 baruri principale, fiecare dintre acestea dedicat unei anumite componente a meniului. Nostromo 180286 se va ocupa de tapasurile inovative,

New+Restaurant+Tickets+Ferran+Adria+Uy1f_umygb_l

El Garatge este specializat în coacerea și prăjirea la grătar a tumaca (pâine cu roșii), La Estrella se ocupă cu băuturile, La Dolca este specializat pe dulciuri, iar La Presumida (Încrezuta), se ocupă de felurile principale calde, fructe de mare și de antreuri.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302