S-a deschis cel mai înalt hotel de pe glob

S-a deschis cel mai înalt hotel de pe glob
person Horeca
access_time_filled

S-a deschis cel mai înalt hotel de pe glob

Mult așteptatul hotel Ritz Carlton din Hong Kong a fost inaugurat cu mare fast pe 29 martie 2011, devenind astfel cel mai înalt hotel de pe glob. Hotelul este situat la ultimele etaje ale celebrei clădiri International Commerce Center, înaltă de 488 de metri. Cu 312 camere, un luxuriant SPA situat la ultimul etaj, 3 restaurante, 2 lounge-uri și un bar (Ozone) pe acoperișul hotelului, acesta promite să reinventeze arta ospitalității.

ritz mare

Directorul hotelului, Herve Humler, a declarat pentru CNN că interesul turiștilor a fost uriaș chiar înainte de deschidere. Cei mai mulți clienți vin din China, aceștia ocupând 30% din capacitatea de cazare a hotelurilor de lux din Hong Kong.

ritz 2

„Inaugurarea acestui hotel în Hong Kond este rezultatul a mulți ani de muncă grea și dedicație pentru a furniza cele mai bune produse, facilități și servicii”, a declarat Herve Humler. 10 ani a durat pentru contrucția noului hotel. Inaugurarea hotelului marchează o revenire deoarece acesta și-a închis operațiile în locația precedentă, în anul 2008.

ritz interior

La etajul 108 al noului hotel sunt 3 restaurante diferite: Tin Lung Heen, un restaurant chinez, Tosca, restaurant italienesc și un Lounge&Bar. De asemenea, mai există un lounge numit simbolic „The Chocolate Library” și o patiserie stilată. Noul hotelul are și cea mai mare sală de dans din oraș.

ritz superb

Perla luxuriantului hotel o constituie însă piscina de la ultimul etaj care este construită în totalitate din sticlă. Luxuriosul SPA dispune de 9 camere de tratament de lux și două apartamente pentru cupluri și o echipă formată din cei mai profesioniști terapeuți din lume. Din America în Asia și Orientul Mijlociu, și până în Europa, hotelurile Rityz Carlton oferă o experiență unică de cazare și servicii excelente.

Hotelul Ritz-Carlton va pierde probabil titlul de cel mai înalt hotel din lume, în 2014, atunci când se va deschide J-Hotel, care va avea o înălțime de 600 de metri.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302