Conrad Hotels&Resorts va deschide 14 hoteluri noi

Conrad Hotels&Resorts va deschide 14 hoteluri noi
person Horeca
access_time_filled

Conrad Hotels&Resorts va deschide 14 hoteluri noi

Brandul hotelier de lux al Hilton Worldwide, Conrad Hotels&Resorts a anunțat inaugurarea a 14 hoteluri sub acest brand în următorii trei ani, care vor spori prezența sa în industria ospitalității, ca un brand de lux de top. Viitoarele hoteluri vor fi deschise în orașe cheie ale lumii, precum New York, Dubai, Seoul, Beijing, Guangzhou, Algavre din Portugalia dar și în zone de leisure precum Insula Hainan (denumită și Hawaii Chinei).

conrad brussels

                                             (Conrad Brussels)

În prezent există 15 hoteluri marca Conrad și 14 hoteluri în curs de dezvoltare. Cu o prezență în orașele cheie din lume precum Tokyo, Hong Kong, Bali, Indonezia, Brussels, Belgia, Maldive, Chicago și Miami, Conrad Hotels&Resorts își va dubla mărimea în următorii trei ani.

Conrad Miami

                                                   (Conrad Miami)

„Extinderea strategică a brandului nostru Conrad, prin construirea de noi hoteluri și resorturi sau prin convertirea unor hoteluri existente deja la acest brand, ne va ajuta să ne poziționăm mult mai bine pe piață”, a declarat președintele operațiunilor globale Hilton Worldwide, Ian Carter.

Conrad sigla

În următoarele 14 luni Conrad Hotels&Resorts va inaugura hoteluri și resorturi în Sanya Haitang Bay (China), Koh Samui (Thailanda), Algarve (Portugalia), New York și Dubai . Alte 8 hoteluri vor fi deschise până la sfârșitul anului 2013, în Seoul, Dalian, Beijing, Fiji, Bangalore, Ubud, Tianjin și Mumbai.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302