S-a deschis Fun Park Busteni

S-a deschis Fun Park Busteni
person Horeca
access_time_filled

S-a deschis Fun Park Busteni

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea a inaugurat pe 5 februarie 2011 obiectivul de investitii Fun Park – Busteni, derulat in cadrul Programului Schi in Romania, cofinantat de MDRT. Valoarea totala a investitiei este de 21.391.000 lei din care contributia MDRT este de 12.702.956 lei. Proiectul a vizat construirea unui panou de escalada, a unei partii de schi pentru incepatori, instalarea unui tobogan, un baby schi incepatori, o instalatie pista sanie/tobogan, o instalatie de zapada artificiala si o parcare auto. Parcul de distractii va functiona atat iarna, cat si vara.

Fun park Busteni

Prin programul Schi in Romania se urmareste modernizarea si extinderea partiilor de schi existente si realizarea de noi partii, „in vederea asigurarii conditiilor pentru practicarea sporturilor de iarna la standarde internationale, dezvoltarea turismului montan si imbunatatirea calitativa a ofertei statiunilor montane, pentru atragerea turistilor”, se arata in bilantul MDRT pe anul trecut. in cadrul acestui program, au fost finalizate, in 2010, noua proiecte, in : Nucet, Predeal, Rasnov, Sfantu Gheorghe, Borsec, Vulcan, Azuga, Sinaia si Malini, cu un buget alocat de 60 milioane lei.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302