Hotelierii, in asteptarea Sfantului Valentin

Hotelierii, in asteptarea Sfantului Valentin
person Horeca
access_time_filled

Hotelierii, in asteptarea Sfantului Valentin

valentines day

Cum Sfantul Valentin se apropie cu pasi repezi, hotelierii se intrec care mai de care in a oferi clientilor discounturi, pachete speciale si evenimente cu specific. Am realizat o analiza a hotelurilor de 5 stele din Bucuresti, pentru a vedea cu ce oferte vin acestea de  Sfantul Valentin si cum isi ademenesc clientii. Ofertele sunt care de care mai atragatoare.

Valentine's Marriott

Celebrul hotel JW Marriott din Bucuresti, vine cu o oferta irezistibila de Sfantul Valentin. Pentru ca dragostea trece prin stomac, reprezentantii hotelului ofera un meniu special pentru indragostiti, cu doar 280 lei de cuplu, dar si un spectacol de live-cooking oferit de bucatarii hotelului, in seara de 14 februarie si multa muzica buna.

grand continental

Hotelul Grand Continental din Bucuresti organizeaza pe 14 februarie, incepand cu ora 19.00, o petrecere speciala, dedicata indragostitilor. „Eleganta meniului, concursurile care va vor face sa zambiti, premiile surpriza si muzica buna vor contura atmosfera serii”, se arata in oferta hotelului. Pretul pentru pachetul de cina este unul special pentru cupluri si anume 300 RON de cuplu. De asemenea, se ofera un discount de 20% pentru cuplurile casatorite de 20 de ani. in perioada 11-14 februarie, pretul de cazare este 550 lei pe camera, pe noapte, care include „cina romantica in camera, mic dejun, sampanie, capsune … plus multe petale de trandafir”, se mai arata in oferta.

Radisson_Blu

Hotelul Radisson Blu invita indragostitii sa petreaca seara de Sf. Valentin cu doar 380 de lei pe noapte, pentru o camera dubla cu mic dejun inclus (fara taxe). Ca si in anii trecuti, Radisson Blu are o oferta variata, in toate restaurantele sale. La restaurantul Prime Steaks&Seafood, pretul unui meniu pentru o persoana este de 180 de lei, pe 14 februarie, incepand cu ora 18.30 pana la ora 23.00. Programul include si muzica live la pian. La Caff© Città, pretul unui meniu este de 120 lei de persoana, iar „Le bistro” vine cu preturi speciale, in aceeasi seara, pretul unui meniu fiind de 120 de lei de persoana.

Howard Johnson

La hotelul Howard Johnson Grand Plaza sarbatoarea iubirii incepe mai devreme pe 12 februarie si tine 3 zile. „De la meniurile special create pentru indragostiti la restaurantele Avalon(300 lei/cuplu) si Benihana (375 lei pe cuplu), la masajele de cuplu si la vouchere -cadou la Health Club, de la brunch-ul de duminica al rasfatatului Cupidon, pana la pachetele complete de servicii pentru cuplurile cu adevarat romantice, am pregatit totul pentru a sarbatori cum se cuvine dragostea voastra”, se arata in oferta hotelului, se Sf. Valentin.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302