S-a deschis Targul International de Turism “Winter Holiday”

S-a deschis Targul International de Turism “Winter Holiday”
person Horeca
access_time_filled

S-a deschis Targul International de Turism „Winter Holiday”

w2

Targul International de Turism „Winter Holiday” si-a deschis astazi portile la Palatul Parlamentului cu oferte atractive de petrecere a vacantei de Craciun si Revelion 2010, atat in Romania cat si in strainatate. Sicum vacanta de iarna se apropie, toti cautam cea mai buna oferta, cele mai frumoase destinatii, la cel mai bun pret.

Targul a fost inaugurat de Corina Martin, presedintele ANAT, organizatorul evenimentului si Elena Udrea, ministrul Turismului, care a indemnat vizitatorii targului sa se aplece cu atentie asupra ofertelor din tara noastra si a spus ca produsele turistice din brandul Romaniei se vor regasi in ofertele de vacante. Peste 100 de expozanti, agentii de turism, hotelieri si pensiuni agroturistice, societati de turism balnear sau Asociatii regionale de Promovare a Turismului (din Bucovina, Maramures, Sibiu, Sighisoara, Brasov, Prahova, Gorj sau Litoral) ii asteapta pe toti cei care doresc sa aleaga cea mai buna oferta de petrecere a Craciunului sau Revelion.

w3

in judetul Brasov, atractia principala pentru romani pe timp de iarna, operatorii de turism ofera discounturi de 5-20% fata de anul trecut. Principalele destinatii cu care operatorii de turism din Brasov incearca sa ii atraga pe turisti sunt: Predeal, Poiana Brasov, Rasnov, Bran-Moeciu. De exemplu, la hotelul ARO Palace din Brasov, o camera este la jumatate de pret fata de anul trecut. ,,Speram sa consolidam Brasovul ca destinatie turistica, ca o capitala a sporturilor de iarna si destinatia turistica numarul 1 din Romania”, ne-a declarat  Ionut Gliga, reprezentantul standului Brasov.

Oferte speciale am gasit in regiunea Bucovinei, cu preturi reduse cu 10% fata de anul trecut. Punctul forte al acestei zone, ne spune directorul Asociatiei pentru Turism Bucovina, Lacramioara Beilic, sunt manastirile din Modova, dar si programele oferite de pensiuni, cu traditii populare si mancare specific romaneasca.  Preturile incep de la 150 euro si merg pana la 300 de euro de persoana. Dar, spun operatorii in turism, gasim si multa felxibilitate din partea hotelierilor si a celor de la pensiuni, in sensul ca se poate renunta la masa, de exemplu.

w1

Sizona litoralului romanesc ne asteapta, dar cu preturi mult mai mici ca in celelalte regiuni din zona. „Desi pentru noi sezonul s-a incheiat anul acesta, le oferim vizitatorilor preturi scazute de Craciun si Revelion fata de restul tarii, si cu 15% mai mici fata de anul trecut”, ne-a declarat reprezentantul Asociatiei Litoral.

in ceea ce priveste destinatiile externe, oferte foarte bune am gasit la Viena, unde poti petrece Craciunul cu 119 euro, cazare 3 nopti, mic dejun la un hotel de 4 stele, dar si la ski in Austria, unde poti petrece 7 zile  la hotel de trei stele cu 349 de euro, in  Slovacia, Atena sau Budapesta.

Asadar vacante cu reduceri, vacante la ski, vacante exotice, city break-uri, circuite, tururi culturale sau de aventura, programe de wellness si spa, va asteapta pana pe 10 octombrie la Targul International de Turism „Winter Holiday” pentru a face cea mai buna alegere pentru vacanta dumneavoastra de iarna.

 

.

 

 

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302