Lufthansa este compania aeriana oficiala a TriestEspresso Expo

person Horeca
access_time_filled

Lufthansa este compania aeriana oficiala a TriestEspresso Expo

Plus valoarea expozitiei TriestEspresso Expo din acest an o constituie faptul ca expozantii si vizitatorii vor putea sa ajunga la eveniment utilizand serviciile de transport aeriene ale companiei Lufthansa, la costuri rezonabile. in perioada 21 octombrie – 6 noiembrie, Lufthansa va oferi vizitatorilor expozitiei din 200 de state ale lumii un tarif special pentru cursele dintre Venetia si Trieste.

lufthansa_italia

Cei interesati de evenimentul TriestEspresso Expo pot beneficia imediat de tarifele speciale la zborurile Lufthansa accesand linkul www.lufthansa.com/event-booking_en, iar prin tastarea codului DEVJP specific expozitiei, discountul pentru rezervare se va aplica automat.

in plus, daca vizitatorii aleg cursele Lufthansa pot colecta mai multe puncte Star Alliance Company Plus, programul de travel corporate care se aplica firmelor mici si mijlocii. Participarea la TriestEspresso Expo va fi creditata cu 500 de puncte de calatorie daca vizitatorii persoane juridice isi inregistreaza companiile pana la 30 octombrie pe site-ul www.staralliancecompanyplus.com Italia si selecteaza profilul “Industria alimentara”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302