S-a lansat proiectul i-Tour Schi 2012

S-a lansat proiectul i-Tour Schi 2012
person Horeca
access_time_filled

A treia ediție a celui mai amplu proiect de informare turistică dedicat sporturilor de iarnă din România, „i-Tour Schi” a fost lansat pe 19 ianuarie de Ciuc Premium și Groove Hour, în parteneriat cu Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din județul Brașov.
„Continuarea proiectului i-Tour Schi ne ajută să promovăm pârtiile de schi din țară, pentru o mai bună imagine a României ca destinație europeană de sporturi de iarnă, atât pentru turiștii români hillcât și pentru cei străini. Materialele promoționale vor fi distribuite în hoteluri și agențiile de turism din țară, acolo unde avem o consistentă nevoie de promovare. Mulțumesc partenerilor Groove Hour și Ciuc Premium”, a declarat Corina Martin, președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România,.
Conceptul „i-Tour Schi” 2012 aduce o noutate în cadrul proiectului, prin gruparea domeniilor schiabile pe regiuni geografice. Astfel turiștii sunt mai bine informați despre multitudinea opțiunilor de schi oferite de regiunea în care se află: Ardeal, Banat și Valea Jiului, Covasna și Harghita, Maramureș, Moldova și Valea Prahovei. Campania face parte din proiectul național de informare și promovare turistică i-Tour, inițiat de Groove Hour, Ciuc Premium fiind partener în cadrul i-Tour Schi pentru al treilea an consecutiv.
Proiectul oferă pasionaților de sporturi de iarnă din toată țara posibilitatea de a experimenta cât mai multe pârtii de schi și snowboard și de a se bucura din plin de sezonul de schi, asigurând accesul facil turiștilor la informații despre domeniile schiabile din cele 14 județe atinse de i-Tour în această iarnă. Cele 6 materiale, au fost deja distribuite către 254 de hoteluri, pensiuni, vile și centre infoturistice din țară. 114 pârtii de schi din 14 judete din România sunt promovate online și prin pliante turistice gratuite.

coperta

Dragoș Paiu, director de marketing Groove Hour, a declarat că „Proiectul i-Tour Schi continuă și în sezonul de schi 2011 – 2012, alături de Ciuc Premium, atât offline, prin cele 220.000 de pliante diseminate la nivel național, cât și online pe site-ul www.i-tour.ro. Am reușit să extindem și anul acesta rețeaua i-Tour, ajungând la 254 de puncte de contact cu turistul în județele cu pârtii de schi omologate. Acum, datorită noului concept, turiștii aflați în peste 40 de localități, din 14 județe vor beneficia de hărți gratuite ale domeniilor schiabile din intreaga zonă, nu doar din stațiunea sau din orașul în care se află. Pliantele gratuite sunt amplasate la recepție sau în centrele de informare turistică”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302