Se extinde lanţul de restaurante City Grill

Se extinde lanţul de restaurante City Grill
person Horeca
access_time_filled

Lanțul de restaurante City Grill – care deține faimosul restaurant Caru’ cu Bere din centrul istoric al Bucureștiului – se extinde în 2011. Proprietarul lanțului, Dragoș Petrescu a declarat ieri în cadrul evenimentului Hotel, Tourism&Leisure Investment Forum că pentru anul 2011 și-a propus atingerea unui număr de 20 de restaurante și un număr de 11.000 de clienți pe zi.

dragoscitygrill

                                                                                          (Dragos Petrescu – CEO City Grill)

Dacă la începutul anului 2011 grupul deținea 15 unități, în primele luni ale acestui an grupul City Grill a mai inaugurat 4 locații: o brutărie, un fast-food marca „BundeTot”, o cafenea City Café și un restaurant City Grill – inaugurat acum 2 săptămâni pe terminalul Schengen de pe aeroportul Otopeni.

citygrill1

În luna august 2011 grupul City Grill va mai inaugura un restaurant „Hanu’ Berarilor”, în București, pe strada Pache Protopopescu.

Grupul City Grill deține în portofoliul său: Caru’ cu bere, Hanu’ Berarilor, City Grill, City Café, BundeTot, Trattoria Buongiorno și Cantina Sport Bar.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302