Se inaugurează primul hotel de 5 stele din Târgu Mureş

Se inaugurează primul hotel de 5 stele din Târgu Mureş
person Horeca
access_time_filled

Se inaugurează primul hotel de 5 stele din Târgu Mureș

Primul hotel de 5 stele din Târgu Mureș, hotel Plaza Business&Spa se deschide oficial pe 28 martie 2011. Cu o investiție de 7 milioane de euro, hotelul promite să aducă un concept unic în România. Noul hotel este deținut de S.C Voiajor SRL, condusă de familia Vlas, care mai deține încă două hoteluri în Târgu Mureș: Business și Ciao.

plaza interior

Hotelul Plaza este primul „design hotel” din Târgu Mureș, are o capacitate de cazare de 170 de persoane, un restaurant cu o capacitate de 220 de persoane (bucătarul șef este adus din Manchester), un centru de conferințe și centrul SPA care are 2 jacuzzy, saună finlandeză, baie de aburi, zonă de relaxare, sală de fitness, zonă de realare și bar zone.

plaza rest.

Noutatea adusă de acest hotel este design-ul exclusivist, adica vor fi 18 tipuri de camere total diferite, de la mobilier până la întrerupătoare, potrivit managerului unității Dacian Vlas. „Diversitatea spațiilor de cazare, unicitatea acestora, designul inovator și revoluționar, deschid un nou concept de hoteluri, unic în România. Oaspetele nostru va avea posibilitatea de a alege în mod interactiv camera în care dorește să își petreacă timpul, îl vom impresiona de asemenea cu un nou mod de abordare a gastronomiei și de petrecere a timpului liber”, se arată pe site-ul hotelului.

plaza camera

Hotelul are camere clasificate atât la 5 stele cât și la 4 stele „Etajele superioare sunt dedicate camerelor de 5 stele, iar la etajele de jos sunt camere de 5 stele”, ne-a spus Andreea Pop, Sales&Events Manager la hotel Plaza. Sunt 22 camere de 5 stele, 4 apartamente executive și 1 Luxury Penthouse Suite. În total hotelul are 77 de camere și 5 apartamente.

plaza4

Firma Voiajor SRL, deținută de familia Vlas, a achiziționat la sfârșitul anului 2009 hotelul Transilvania de la Josef Goschy, proprietarul lanțului Unita Turism, pentru circa 1,7 milioane de euro. Dacian Vlas a declarat că intenționează să deschidă hoteluri și în București, Cluj și Constanța. „Suntem în discuții avansate pentru achiziția de hoteluri vechi, pe care să le renovăm. Am găsit deja în Cluj și în Mamaia și suntem aproape de semnarea actelor. Și la București suntem în discuții pentru un hotel care nu este deschis încă, este construit în proporție de 60%, dar proprietarul nu mai are bani să-l termine”, a mai spus Dacian Vlas.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302