Se redeschide Hotelul Four Seasons din Londra

Se redeschide Hotelul Four Seasons din Londra
person Horeca
access_time_filled

Se redeschide Hotelul Four Seasons din Londra

Hotelul Four Seasons din Londra se va redeschide pe 31 ianuarie 2011, dupa doi ani in care s-au investit 125 de milioane de lire sterline in renovarea acestuia. Tot pe 31 ianuarie va fi inaugurat si noul restaurant al hotelului, Amaranto, cu specific italian, care va fi supravegheat de chef executive Adriano Cavagnini si va avea o capacitate de 150 de locuri. Compania Four Seasons Hotels&Resorts a fost fondata in 1960, in Canada si detine in prezent  85 de hoteluri Four Seasons, in 35 de tari.

Four-Seasons-London-main

Managerul general al hotelului Four Seasons din Londra, celebrul John Strauss – care a fost numit si hotelierul anului in 2009 – promite o experienta cu totul noua in viitorul hotel Four Seasons din Londra. „Toti cei care au vizitat hotelul inainte, nu il vor recunoaste. Interiorul hotelului a fost reconfigurat total”, a declarat acesta.

room four seasons

Principalele noutati ale hotelului le reprezinta: restaurantul italian Amaranto, reducerea numarului de dormitoare de la 219 la 192, adagarea a inca unui etaj, construit in exclusivitate din sticla, unde se va afla SPA-ul hotelului, o sala de fitness si un lounge. O mare parte a conceptului de design o reprezinta integrarea Hyde Park, in hotel, cu accent pus pe plante si verdeata.

Interiorul hotelului a fost proiectat de catre designerul Pierre -Yves Rochon, care este responsabil si de renovarea hotelului Savoy din Londra. Yves Rochon a mai proiectat hotelurile Four Seasons din Paris, Florenta, Beijing si Washington DC.

chef Four Seasons

in ceea ce priveste restaurantul hotelului, Amaranto, acesta va fi supravegheat de executive chef Adriano Cavagnini, care s-a alaturat hotelului, venind tocmai de la Hotelul Eden din Roma. Acesta va conduce bucataria impreuna cu chef-ul de restaurant Davide Degiovanni. Restaurantul este situat la parterul hotelului si va avea o intrare separata dinspre strada, va avea trei zone de lounge, o sala de mese principala, un bar, o sala de mese privata, cu 20 de locuri, si o terasa cu gradina.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302