Lantul hotelier Accor isi Ãimbogateste portofoliul din Paris

Lantul hotelier Accor isi Ãimbogateste portofoliul din Paris
person Horeca
access_time_filled

Lantul hotelier Accor isi îmbogateste portofoliul din Paris

Lantul hotelier Accor isi adauga in portofoliul sau unul dintre cele mai mari hoteluri dedicate conferintelor din Europa, celebrul hotel Meridien Montparnasse din Paris. Pullman, brandul de lux al Accor, a semnat un acord cu Unibail-Rodamco in vederea preluarii lui Meridien Montparnasse, care va deveni astfel, Pullman Paris Montparnasse, in data de 7 ianuarie 2011.

MERIDIEN

Viitorul Pullman Paris Montparnasse va detine astfel cel mai mare centru de conferinte care se afla in interiorul unui hotel, din Europa, care poate gazdui pana la 2000 de oameni pentru intalniri, conventii si alte evenimente majore, si 953 de camere de oaspeti.

conference center

Pullman detine in prezent o retea impresionata de 6 hoteluri in capitala Frantei (cu un total de 2360 de camere), hoteluri localizate strategic pentru a oferi o acoperire completa a zonei metropolitane: Pullman Paris Tour Eiffel, Pullman Paris Bercy, Pullman Paris Rive Gauche, Pullman Paris La Defense, Pullman Paris Charles de Gaulle Airport si Pullman Versailles.

hotel pullman

Hotelul Pullman Paris Montparnasse va consolida reteaua internationala a brandului Pullman, care opereaza in 16 tari cu 47 de hoteluri, dintre care 14 in Franta. Lansat in 2007, brandul Pullman s-a extins extrem de rapid cu scopul de a deveni un jucator cheie la nivel international pe segmentul calatoriilor de business de lux. Tinta pe termen lung a brandului este aceea de a dezvolta o retea de 150 de hoteluri in orase de top de la nivel regional si international.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302