Seminar privind modificările recente ale Codului Muncii

Seminar privind modificările recente ale Codului Muncii
person Horeca
access_time_filled

silglaanatLa începutul lunii mai 2011 au intrat în vigoare modificările Codului Muncii, astfel cum au fost aprobate prin Legea nr. 40/2011. Pentru a veni în sprijinul angajatorilor din turism, în scopul însușirii/implementării modificărilor legislative, ANAT, în parteneriat cu KPMG România și Nemoianu Attorneys at Law – firma de avocatură asociată KPMG în România, vă invită să participați în data de 10 iunie 2011 la Seminarul privind modificările recente ale Legii nr. 53/2003 – Codul Muncii. Seminarul se va desfășura la sediul KPMG România.
kpmglogoEvenimentul va avea ca obiectiv oferirea de informații practice despre schimbările legislației din domeniul relațiilor de muncă care afectează în mod direct angajatorii. Participanții vor dobândi o mai bună înțelegere a modificărilor legislative și a obligațiilor ce derivă din acestea. Dezbaterile nu se vor limita numai la prevederile legislative, ci se vor extinde și la aspecte practice legate de derularea relațiilor de muncă și documentația pe care angajatorii/ departamentele de resurse umane ar trebui să o pregătească și gestioneze.
Principalele teme de discuție
A.    Modificările Codului Muncii:
•    Contractele individuale de muncă și actele adiționale la acestea
•    Perioada de probă, perioada de preaviz, delegarea salariaților
•    Registrul general de evidență a salariaților
•    Timpul de muncă, munca suplimentară
•    Flexibilizarea relațiilor de muncă: contracte pe durata determinată și munca prin agent de muncă temporară.
•     Sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor Codului Muncii
B.    Evaluarea profesională a salariaților
•    Criteriile de evaluare a salariaților
•    Obiectivele de performanță individuală
•    Fișa postului
C.    Studii de caz:
•    Sesiune de întrebări și răspunsuri cu privire la aspectele discutate;
•    Modificări recente privind Inspecția Muncii.
cdÎntrucat seminarul se va desfășura într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări – răspunsuri, fiind recomandată și încurajată, în orice moment, intervenția participanților și discuțiile libere, organizatorul așteaptă sugestii de teme de discutii și de la participanți. 
Taxa de participare la acest seminar va fi de 80 euro + TVA/ participant (tarif preferential), diferența reala de taxă urmând să fie suportată de KPMG, în baza parteneriatului cu ANAT. Confirmare înscrieri preliminare și data trimitere propuneri: până la 7.06.2011, ora 15.00, la adresa de email: mihaela.vidovici@anat.ro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302