Serviciile turistice din Romania, atent monitorizate de MDRT

Serviciile turistice din Romania, atent monitorizate de MDRT
person Horeca
access_time_filled

Serviciile turistice din Romania, atent monitorizate de MDRT

in vederea verificarii serviciilor turistice din statiunile montane, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului instituie, in perioada 20.12.2010 – 20.01.2011, un Comandament de iarna.

partie vp

Inspectorii Directiei Control, Verificare si Monitorizare Turistica din cadrul MDRT vor verifica, cu precadere, respectarea prevederilor legale privind amenajarea, omologarea, intretinerea si exploatarea partiilor si traseelor de schi pentru agrement din statiunile turistice din Regiunea Centru I (judetul Brasov) si Regiunea Sud (judetul Prahova).

Vila Madi

De asemenea, inspectorii MDRT vor continua sa efectueze controale tematice in structurile de primire turistice (hoteluri, moteluri, pensiuni turistice, restaurante), astfel incat turistii sa poata beneficia de servicii de calitate.

sarbatori mancare

Sediul Comandamentului de iarna va avea regim de permanenta pe toata durata sarbatorilor de iarna si va functiona la Centrul de Informare si Promovare a Turismului din statiunea Predeal, strada Intrarea Garii, nr. 1.

Sesizarile si reclamatiile turistilor pot fi facute apeland gratuit numarul de telefon 0800.868.282, valabil pentru toate retelele de telefonie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302