Obiective turistice noi pe harta Romaniei

Obiective turistice noi pe harta Romaniei
person Horeca
access_time_filled

Obiective turistice noi pe harta Romaniei

Doua obiective turistice noi pe harta Romaniei au fost inaugurate pe 18 decembrie 2010, de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Domeniul schiabil Åžugas-Bai si baza de tratament de la Hatuica au fost realizate prin programul de dezvoltare a infrastructurii turistice finantat de MDRT.

sugas-bai

Reabilitarea infrastructurii de schi din zona Åžugas Bai a primit finantare prin subprogramul Schi in Romania. Obiectivul proiectului il constituie dezvoltarea infrastructurii de agrement in statiunea turistica Ãƒâ€¦Ã…¾ugas Bai, prin: reabilitarea partiei existente Åžugas 1, amenajarea unei partii noi Åžugas 2, montarea unei instalatii de iluminat artificial si a uneia de zapada artificiala, precum si constructia unei baze salvamont (localizata intre cele doua partii). Aceasta investitie va duce la relansarea turismului local prin diversificarea ofertei turistice si implicit la cresterea veniturilor locale. Proiectul de investitii a fost derulat de Consiliul Local Sfantu Gheorghe.

beauty1

Baza de tratament de la Hatuica (comuna Catalina) valorifica mofetele din zona Covasna, unice in Europa prin continutul foarte ridicat de dioxid de carbon (in proportie de 95-98%). Baza de tratament este dotata cu: cabinet medical, cabinete pentru bai calde, sala de fizio-terapie, cabinet de masaj, cabinet de gimnastica medicala si camere pentru odihna si tratament. Serviciile oferite aici vor putea fi folosite in tratarea unor afectiuni cardiovasculare, dermatologice, ginecologice si endocrine, precum si in unele afectiuni ale aparatului locomotor.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302