Singurul complex de 5 stele din Delta Dunării îşi primeşte clienţii

Singurul complex de 5 stele din Delta Dunării îşi primeşte clienţii
person Horeca
access_time_filled

Delta Nature Resort, complex turistic construit în 2004, a fost renovat pe parcursul lui 2010 și s-a redeschis în aprilie 2011. O noapte de cazare cu mic dejun și cină în una din vilele premium ale stațiunii de cinci stele costă 72 de euro de persoană în lunile mai-iunie, iar în perioada iulie-august-septembrie tariful ajunge la 80 de euro.

Delta-Resort2
Complexul se află la 3 ore și jumătate de București cu mașina sau 1 oră cu elicopterul,  care poate ateriza pe helipadul privat de pe proprietate, situat la doar câțiva metri de recepție. Stațiunea deține 30 vile premium și Deluxe cu vedere panoramică uimitoare ale peisajului sălbatic. Resortul a fost inclus de prestigioasa publicație Conde Nast Traveler în „Top 10 Eco-Resorts in the World” și este situat pe malul lacului Somova în Delta Dunării.

Delta-resort5Vilele rezidențiale Deluxe, foarte spațioase (60 mp fiecare), beneficiază de o verandă largă, oferind o vedere impresionantă a lacului și a câmpiilor maiestuoase. Vilele Premium oferă locații preferențiale și sunt special construite pentru a putea fi locuite pe întreaga perioadă a anului.
În dotartea vilelor sunt incluse: lobby intrare separat, dormitor, living/camera de zi, baie și o punte verandă mare, paturi twin sau king-size, birou, mobilier lounge premium, canapele, șemineu, pilote, lenjerie de bumbac, produse de toaletă fine, halate de baie, televizor, cafetieră/feirbător ceai, sistem muzical, mini-bar și wine-rack, fier de călcat, seif, conectivitate Wi-Fi internet, telefon.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302