Singurul restaurant din România unde clienţii sunt bucătari

Singurul restaurant din România unde clienţii sunt bucătari
person Horeca
access_time_filled

Prezentat ca singurul restaurant din România unde clienții devin proprii bucătari, noul restaurant Style Roaster Spot din București a adus în țara noastră un concept inovativ, unde fiecare oaspete își poate prepara singur masa, pe baza unor ingrediente puse la dispoziție de restaurant. „Bună ziua, ce ați vrea să vă gătiți azi?” Aceasta e întrebarea cu care sunt întâmpinați oaspeții restaurantului de tip self-service de pe strada Mântuleasa din Capitală.
Contactați de redacția noastră, reprezentanții restaurantului ne-au declarat că restaurantul are o capacitate de 84 de persoane și se adresează tuturor persoanelor care vor să mănânce sănătos, pentru că mesele sunt dotate cu grătare cu cărbuni iar ingredientele – servite crude oaspeților – sunt de cea mai bună calitate și pot fi preparate la libera imaginație a oaspeților.

4

Restaurantul e foarte nou, deschis în mai 2011 la parterul unei clădiri moderne, însăși localul fiind unui modern, în stil occidental, cu tehnologie de ultimă oră. Fiecare masă are dedesubt un aragaz iar plita iese de dedesubt, chiar în mijlocul mesei. Meniurile nu sunt pe hârtie ci pe tablete electronice, care conțin toate preparatele disponibile într-o zi, băuturile și deserturile. Printr-o simplă apăsare pe ecran, comanda de mâncare pleacă automat la bucătărie, iar cea de băutură ia drumul barului.
11Toată mâncarea îți vine crudă la masă. Nu pentru că bucătarii ar fi în concediu, ci pentru că restaurantul îți oferă posibilitatea să-ți prepari carnea și legumele după bunul plac. „La noi, clienții au certitudinea că mâncarea e proaspătă, că nu e reîncălzită ori mutată dintr-o farfurie într-alta. Mai mult, e singurul loc din oraș în care vegetarienii își pot gratina legumele cum doresc”, a declarat Constantin Voloceai, administratorul restaurantului.
Dacă, totuși, nu vă descurcați cu gătitul ori nu vreți să faceți pe bucătarul când ieșiți în oraș, ospătarii sunt cei care vă dau o mână de ajutor. La Style Roaster puteți mânca preparate din toate sortimentele de carne, fructe de mare, calamar și legume, toate preparate după imaginația dumneavoastră. 

poza

Ideea restaurantului a venit de la un concept des întâlnit în Australia, iar dacă acesta va prinde și în România se are în vedere extinderea la nivel național cu încă 36 de unități, ne-a declarat Constantin Voloceai, administratorul restaurantului.
Datorită noutății conceptului propus, Style Roaster Spot merită pus pe lista cu restaurante din București care să fie vizitate cel puțin o dată.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302