Tablejungle, noua platformă de optimizare a activităţii restaurantelor

Tablejungle, noua platformă de optimizare a activităţii restaurantelor
person Horeca
access_time_filled

Tablejungle, noua platformă de optimizare a activității restaurantelor

Tablejungle.com înseamnă evoluția marketingului pentru restaurante. Platforma online reprezintă primul website care dă posibilitatea restaurantelor să ofere discounturi atractive clienților care fac rezervări la ore de vârf, astfel încât să-și optimizeze resursele.

tablejungle3

Conceptul este utilizat deja de alte tipuri de afaceri, înregistrând un real succes, precum companiile aeriene, hoteluri și turism. Tablejungle va fi primul site care oferă restaurantelor acest model de reduceri, furnizând informații în timp real, prin care restaurantele au posibilitatea să-și sporească veniturile.

Pentru utilizatori site-ul arată unde se găsesc ofertele speciale unice, ce pot fi identificate cu ajutorul hărții, bazată pe localizarea geografică, oriunde în cele 17 țări care sunt în baza de date a platformei. Se pot face rezervări, fără nici un cost, în timp real, iar utilizatorii primesc confirmarea prin SMS sau e-mail. De asemenea intrenauții pot posta rezervările făcute pe rețelele sociale, dacă doresc să-și invite prietenii la localul respectiv.

tableljungle2

Scopul principal al Tablejungle este acela de a crea cea mai mare bază de date dedicată exclusiv restaurantelor, similară celei pentru sectorul hotelier, Hotel.com. Utilizatorii pot crea propriile”triburi” și forumuri de discuții prin care să comunice experiențele și altora.

Start-up-ul se prezintă în variant beta și a demarat în Danemarca în 2009, la inițiativa unui restaurator care căuta soluția de a atrage clienții în local pe tot parcursul zilei, în fiecare zi. În prezent platform are înregistrate peste 6.000 de restaurante și are posibilitatea să se extindă la 28.000 în viitorul apropiat, vizând astfel și piața Statelor Unite prin integrarea serviciilor de rezervări Opentable și Toptable existente deja în piața americană. Tablejungle urmărește să adune într-o singură bază de date toți resturatorii, chiar dacă aceștia nu au serviciile de rezervări.

Sursa: www.tablejungle.com

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302