Târgul de Turism al României – ediţia de toamnă 2011

Târgul de Turism al României – ediţia de toamnă 2011
person Horeca
access_time_filled

Un târg de turism cu tradiție pe piața românească, Târgul de Turism al României se va organiza și anul acesta la Complexul Expozițional Romexpo, în perioada 3-6 noiembrie 2011, concomitent cu ROMHOTEL – Expoziție internațională de arhitectură, echipamente, dotări și mobilier pentru hoteluri și restaurante.

v

Târgul de Turism al României de anul acesta va fi sectorizat în 3 pavilioane: un pavilion dedicat agențiilor de turism și touroperatorilor din România, unde vizitatorii vor regăsi oferte pentru vacanța de iarnă, un pavilion dedicat ofertării și promovării României ca destinație turistica – care va reuni autorități și asociații patronale și profesionale, Consilii Județene, Primării, stațiuni turistice și complexe balneare, servicii de transport, servicii financiare și de asigurări, IT și sisteme de rezervări, reprezentanți din sistemul de învățământ și formare profesională în turism, cultură și agrement, pensiuni și hoteluri ș.a -, și turciaalt pavilion dedicat participărilor internaționale, de la reprezentanți oficiali ale Ministerelor Turismului, la Oficii de promovare turistică, Ambasade sau agenții de turism. 
Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României 2011 a atras peste 20.000 de vizitatori. Târgul a reunit peste 180 de firme din 21 de țări, pe o suprafață de peste 6500 mp, iar gradul de internaționalizare a fost de aproape 50%.
În ceea ce privește Expoziția internațională de arhitectură, echipamente, dotări și mobilier pentru hoteluri și restaurante – ROMHOTEL (care se va desfășura tot la Romexpo, concomitent cu Târgul de Turism al României), aceasta reprezintă cel mai bun prilej unde specialiștii din domeniul horeca se pot întâlni și pot afla cele mai recente tendințe din domeniu.
romhotel.jpgEvenimentul aduce în prim plan oferte din următoarele domenii: echipamente specifice, dotări, mobilier și accesorii pentru pentru structuri de primire și pentru unități de alimentație publică, catering, fast-food; produse, echipamente și accesorii pentru întreținerea curățeniei și igienei pentru hoteluri și restaurante; echipamente electronice, audio-video, soft și hard specific; vestimentație și dotări specifice pentru personal; materiale pentru finisare și decorare interioară.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302