Targul de turism „Shop-ul de vacanta” s-a deschis azi la Timisoara

Targul de turism „Shop-ul de vacanta” s-a deschis azi la Timisoara
person Horeca
access_time_filled

 Targul de turism „Shop-ul de vacanta” s-a deschis azi la Timisoara

A sasea editie a „Shop-ului de vacanta”, targul de turism al iernii, se desfasoara in perioada 5-7 noiembrie, la Iulius Mall Timisoara. Cele mai tentante oferte de iarna vor fi prezentate publicului timisorean la evenimentul de turism al iernii din acest weekend. Organizat de agentia ADVENTS, targul reuneste ofertele celor mai importante agentii de turism din Timisoara, dar si pachetele speciale ale aquaparcului din Szeget, Aquapolis.

Shop-de-vacanta

Timisorenii pot alege de Craciun sa viziteze Viena, Budapesta, Praga, Roma sau Paris, preturile incepand de la 70 euro pentru 5 zile cu autocarul. Revelionul 2011 ii poate surprinde pe acestia fie pe partia de ski, fie intr-o destinatie exotica, targul oferind pachete de vacanta pe toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Austria, destinatia frecventata des de timisoreni ofera tipuri de cazare si sejururi variate: cazare in apartamente cu preturi incepand de la 730 euro pe un apartament de 4 persoane sau cazari la hotel cu preturi de la 145 euro pe 3 nopti. Pentru cei care prefera destinatiile calde in plina iarna, Dubaiul este cea mai buna alegere. Oferta de Revelion 2011 cuprinde cazare 7 nopti, transport cu avionul si masa, pretul incepand de la doar 350 euro.

e-Vacanta

Pentru prima data in Timisoara, Aquapolis Szeget, cel mai nou aquapark din Ungaria vine cu oferte variate si aproape de casa. La doar 2 ore de mers cu masina, Aquapolis ii asteapta pe turisti cu bazine de inot pentru adulti si copii, cu tratamente cu namol, spa si wellness, sauna finlandeza, camera salina sau cu arome. Piesa de rezistenta a locatiei este reprezentata de cele mai lungi tobogane din Europa: inaltime de 30 de m si cu o lungime de 270 m si respectiv 218 m. Toate aceste oferte vor putea fi analizate pe larg de cei interesati, la targul de turism al iernii. „Shop-ul de vacanta”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302