Targul de Turism Touristica si-a deschis portile astazi, la Cluj

Targul de Turism Touristica si-a deschis portile astazi, la Cluj
person Horeca
access_time_filled

Targul de Turism Touristica si-a deschis portile astazi, la Cluj

touristica

Clujul gazduieste in acest weekend cel mai important targ de turism al Transilvaniei. Targul de Turism Touristica, editia de iarna, se desfasoara in perioada 5-7 noiembrie 2010 la centrul comercial Polus Center din Cluj Napoca si reuneste cele mai importante agentii de turism, hoteluri si companii din domeniu atat din Romania cat si din strainatate. Vor fi prezenti peste 40 de expozanti din Romania, Franta, Austria, Ungaria si Israel.

cabana

 

Pentru toti cei care cauta vacanta ideala in sezonul de iarna, Targul de Turism Touristica este locul perfect pentru a gasi cele mai bune oferte de vacante, de Craciun si de Revelion. Pe durata celor trei zile, vizitatorii sunt asteptati cu oferte speciale, vacante la ski, vacante exotice, vacante la munte in zeci de destinatii din tara si strainatate. De asemenea, pentru Revelionul 2011 sunt pregatite oferte speciale, agentiile de turism membre ANAT oferind discounturi in cadrul programului „inscrieri Timpurii de Iarna”, lansat de ANAT in aceasta toamna.

Ca o noutate, Targul Touristica are de la aceasta editie un partener strategic: Primaria Cluj Napoca. Aceasta institutie va participa cu un stand, cu scopul de a promova orasul Cluj Napoca cu obiectivele si proiectele sale. De asemenea, agentii de turism, hoteluri, regiuni turistice, publicatii de profil, organizatii si asociatii turistice, companii de transport intern si international isi expun ofertele la Polus Center. in perioada targului sunt organizate tombole si concursuri pentru participanti.

skiing

Acest eveniment face parte din Calendarul National de Targuri ANAT, fiind organizat impreuna cu Regiunea Nord-Vest. Targul a fost deschis astazi in prezenta presedintelui ANAT, Corina Martin, presedintelui Regiunii ANAT Nord-Vest, Martin Bikfalvi si a Primarului Municipiului Cluj Napoca, Sorin Apostu. Tot in prima zi a targului Touristica se va desfasura o noua etapa a Caravanei ANAT, avand loc o intalnire a presedintelui ANAT, Corina Martin, cu membrii regiunii Nord-Vest, urmata de o conferinta de presa.

 

 

 

 

 

.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302