Targul International de Turism FITUR 2011, la a 31-a editie

Targul International de Turism FITUR 2011, la a 31-a editie
person Horeca
access_time_filled

Targul International de Turism FITUR 2011, la a 31-a editie

Targul International de Turism, care se organizeaza anual in capitala Spaniei, de 30 de ani incoace -cunoscut si sub denumirea de FITUR-, se va desfasura la inceputul anului 2011 (19-23 ianuarie 2011), la centrul expozitional „Parque Ferial Juan Carlos”, din Madrid, si va reuni cele mai importante companii din industria turismului, din intreaga lume, tour operatori, agentii de turism, operatori hotelieri, companii de transport s.a.

feria poster

La editia de anul acesta sunt asteptati peste 10.000 de expozanti din 166 de tari si regiuni, mai mult de 120.000 de participanti profesionisti si aproximativ 7000 de jurnalisti din intreaga lume. FITUR 2011 va fi precedat de o conferinta de presa sustinuta de Organizatia Mondiala a Turismului (UNWTO), in care aceasta va prezenta cel mai recent Barometru despre turismul mondial, furnizand date importante despre evolutia turismului din 2010 si o perspectiva asupra anului 2011.

fitur multi

Manifestarea reprezinta o platforma de intalnire pentru profesionistii din industria turismului din toate colturile lumii, si o ocazie de a crea noi strategii si linii de actiune, colaborari cu scopul de a revigora industria turismului, de a inova si de a raspunde cerintelor in schimbare ale pietei. Agentii de turism, operatori hotelieri, consultanti si manageri de top din industria turismului se vor intalni in perioada 19-23 ianuarie 2011, la Madrid.

Fitur stand

Targul este deschis publicului si se concentreaza pe destinatii turistice populare dar si pe atractii turistice mai putin cunoscute din lume. in general primele doua zile ale Targului International de Turism de la Madrid sunt dedicate profesionistilor din industrie, iar ultimele doua, dedicate publicului larg. De asemenea, vor fi organizate conferinte, congrese, workshop-uri si dezbateri despre industria turismului.

standul-romaniei-targ-turism-madrid-fitur

Romania a fost prezenta la editia de anul trecut al Targului, unde chiar ministrul Turismului, Elena Udrea a inaugurat standul Romaniei, unde s-au oferit informatii despre oferta turistica a Romaniei si unde s-au organizat diverse activitati, precum un miniconcert sustinut de tenorul roman Costel Busuioc, demonstratii de artizanat realizate de un mester popular incondeietor de oua si degustari de vinuri si produse gastronomice romanesti.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302